Haberler

Çü Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Törenin

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kongre merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, törende yaptığı konuşmada, mezun olanların mesleki ve sosyal becerilerini geliştirebilmek için hayat boyu öğrenmeye devam etmelerini, bu saygın mesleği koruyarak, emek ve sevgilerini hastalarından esirgememelerini istedi.

ÇÜ Tıp Fakültesi'nin kurulduğundan bu yana geçen 42 yıl içerisinde hızlı gelişimini sürdürdüğünü ve bugün Türkiye'de sayıları 74'e ulaşan tıp fakülteleri arasında ön sıralarda yer aldığını bildiren Tükel, "Mesleğinizi robotlaşmadan tutku, sevda ve aşk ile yapınız. Bugünden itibaren yaşamında 'gerçek yol gösterici bilimdir' ilkesine uyarak, Atatürk İlke ve inkılapları ışığında, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, ailesine, milletine ve insanlığa yararlı birer hekim olarak varlığınızı ortaya koyacağınıza olan inancımla hepinizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz ise 168 hekimi mezun etmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Mezun ettiğimiz hekimlerimizi insanlık için göreve uğurluyoruz. Zor bir meslek. Unutmayın ki her başınız darda kaldığında 'Çukurova Tıp' yanınızda. Bu sizin ayrıcalığınız" şeklinde konuştu.

Dönem birincisi Gizem Aslan da altı yıllık eğitimlerinin ardından mezun olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Öğrenciler, Prof. Dr. Ali Alpaslan yönetiminde Hekim Andı'nı okurken, fakülteyi birincilikle bitiren Gizem Aslan, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Törene Rektör yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın, Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Figen Doran, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Çukurova Üniversitesi Seyhan Tükel Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title