Haberler

Coşkun Sabah'ın Zor Anları

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 2014 yılının son saatlerinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 2014 yılının son saatlerinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Pisti boşalttıran ünlü sanatçı, "Çok zor daralırım, müthiş iradeliyim. Ama bu akşam tabii yıl başı da var. 35 yıllık tecrübe konuşuyor" diye sitemini dile getirdi.

Türk Sanat Müziği, Pop ve fantezi müzik arasında kendisinin ' Coşkun Sabah Tarzı' olarak adlandırdığı tarzla yaptığı müziklerle hit olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Zonguldak'ta hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Müziğe kısa bir ara veren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, pisti boşalttırarak "Bana bırakırsanız hakikaten zararlı çıkmazsınız. 35 yıllık bir tecrübe konuşuyor" dedi. Bu sırada bir hayranı Coşkun Sabah'ın yanına gelerek bir şeyler söyledi. İlginç diyalog ise objektiflere yansıdı.

Coşkun Sabah, "Ben çok zor daralırım. Müthiş iradeliyim ama bu akşam tabii yılbaşı da var. Birisi gelip diyor ki 'Coşkun bey sizi dinlemek istiyoruz, müziği kes.' Bakıyorum, birisi memnun, gençlerimiz pür neşe eğleniyorlar öteki diyor ki 'Ya biz şarkıları dinlemeye geldik.' Ben ne yapayım şimdi" diyerek salonda bulunan ünlü modacı Uğurkan Erez'in yanına gitti. Erez ile görüşen Sabah, ünlü modacı ile şakalaştı.

Daha sonra pistin boş kalmasını isteyen ünlü sanatçı, "Pist boş kalmalı ki ben Anılar'ı okuyayım. Anılar parçası boş pistte okunur" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Coşkun Sabah Uğurkan Erez Zonguldak Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

f.şmobilWeb@haberler.com:

süpersiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title