Haberler

Görenler hem şaşırıyor hem üzülüyor! 10 yıldır tarlaya ölen kardeşinin adını yazıyor

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde esnaflık yapan adam, 10 yıl önce kanserden hayatını kaybeden kardeşinin anısını yaşatmak için her yıl ölüm yıl dönümünde tarlaya adını yazıyor.

Çorum'un Alaca ilçesinde esnaflık yapan Mesut Turan'ın (39) kardeşi Ömer Turan (23), 10 yıl önce kanserden yaşamını yitirdi. Turan, kardeşinin anısını yaşatmak için her ölüm yıl dönümünde, hasat sonrası tarlasına traktöre taktığı pullukla 'Ömer' yazıyor.

Alaca'daki sanayi sitesi esnafından, 2 çocuk babası Mesut Turan'ın kardeşi Ömer Turan, 2010 yılında, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Mesut Turan, anısını yaşatmaya çalışıyor. Turan, kardeşinin her ölüm yıl dönümünde, buğday hasadı sonrasında tarlasına traktöre taktığı pullukla 'Ömer' yazıyor. Tepe yamacında bulunan tarladaki devasa 'Ömer' yazısını görenler, şaşırıyor. Tarlaya gelenler, 'Ömer' isminin hikayesini öğreniyor ve fotoğraf çekiyor.

Görenler hem şaşırıyor, hem üzülüyor! 10 yıldır tarlaya ölen kardeşinin adını yazıyor

"ÖMRÜM OLDUKÇA YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Kardeşinin hatırasını yaşatmak için her yıl ölüm yıl dönümünde ismini hasat yaptığı tarlaya yazdığını söyleyen Turan, "Kardeşim hayatını kaybetmeden önce tarla ve bahçe işleriyle kendisi ilgilenirdi. O öldükten sonra bu işleri ben yapmaya başladım. Şimdi ektiğimiz tarlalarda hep onun emeği vardı buralarda onun hatıraları var. Bende her yıl buğday hasadı yaptıktan sonra tarlamıza kardeşimin adını yazarak hatırasını yaşatmaya çalışıyorum. Ömrüm oldukça kardeşimin ismini tarlaya yazmaya devam edeceğim" dedi.

Görenler hem üzülüyor, hem şaşırıyor! 10 yıldır tarlaya ölen kardeşinin adını yazıyor

YAZIYI GÖRENLER ŞAŞIRIYOR

Turan, tarlaya traktörle isim yazmanın çok fazla vaktini almadığını belirterek, "Kardeşim çok gençti. Yokluğunu hala hissediyoruz, çok üzgünüz. İsmini yaşatmaya çalışıyorum. 5- 6 dakikada kardeşimin ismini tarlaya yazabiliyorum. Tabi tepedeki tarladaki devasa 'Ömer' yazısını görenler şaşırıyorlar. Tarlamızın yanından hemen şehirlerarası bir yol geçiyor. Yoldan geçen sürücülerden yazıyı görüp duran ve fotoğraf çekenler bile oluyor. Ölen kardeşim için ismi yazdığımı öğrenenler tabi üzülüyorlar. Onlar kardeşim için bir dua etseler bile benim için yeterli" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Mesut Turan Ömer Turan Alaca Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (47)

FANATİK:

MESUT TURAN KARDEŞİM ŞUAN KARDEŞİNİN ÜZERİNE -BESTE SÖZLERİNİ YAZDIM -NOTAYA ALIP ADINI DAİMA YAŞATACAĞIZ İNŞALLAH-O ÜNLER YAKINDIR ELİNE SAĞLIK ÇOK DUYGULADIM SENİN GİBİ DUYGU DOLU İNSANLARA ŞU GÜNLERDE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

55
0
yanıtYanıtla
bjkli:

arkasından bir mevlid-şerif okutsa bundan çok faydalı

7
46
yanıtYanıtla
Onur:

Sen merat etme kardeşim bunu yapan dini retüelleri fazlasıyla yapıyordur! Her şeyin maddiyatta döndügü şimdiki zamanda böyle kardeşi takdir ve saygı duymak lagzım

yanıt14
yanıt1
Ahmet:

Okumadigini ne biliyorsun

yanıt29
yanıt1
BAŞKA ÖMERİN ANNESİ:

BENDE 18 YAŞINDKİ OĞLUMU FECİ İŞ KAZASI YÜZÜNDEN KAYBETTİ, ADI ÖMER Dİ, DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞ, HERYERE ADINI KAZISAM DİYORUM, ADINI HAYKIRSAM HERKEZ DUYSA DİYORUM

46
0
yanıtYanıtla
..:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah, sizlere de sabırlar diliyorum

yanıt12
yanıt0
vadi:

ALLAH RAHMET EYLESİN

yanıt8
yanıt0
Mekanı cennet olsun inşallah:

Mekânı cennet olsun inşallah

yanıt7
yanıt0
mavi yaka:

ALLAH RAHMET ETSİN, SİZLERE DE PEYGAMBER SABRI DİLİYORUM, İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM SİZİ ANLAYABİLİYORUM.

yanıt7
yanıt0
DENİZ:

ALLAH RAHMET EYLESİN ANACIM , SABIRLAR VERSİN MEKANI CENNETTİR İNŞALLAH

yanıt11
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title