Haberler

Çorum'da mezarlıkta ağlayan gizemli kız olayından sonra yeni vaka! Mezarlıktan gelen çığlık sesleri ürküttü: Ölüler bağırıyor

Güncelleme:

2018 yılında Çorum'da meydana gelen ve gündeme damga gibi vuran "Mezarlıkta ağlayan kız" olayının ardından bu sefer de "Mezarlıktan gelen çığlık sesleri" gündem oldu. Bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılan videoda duyulan çığlık seslerinin ölülere ait olduğu iddia edildi. Söz konusu video kısa sürede çok sayıda izlenme aldı.

Türkiye 2018 yılında Çorum'da meydana gelen "Mezarlıkta ağlayan gizemli kız" olayını çok konuşmuştu. O dönem mahallelinin günlerce nöbet tutması ve polisin devreye girmesiyle birlikte tespit edilen kızın psikolojisinin bozuk olduğu belirlenmişti. Gündeme damga vuran bu olaydan yıllar sonra bir vatandaşın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü dikkat çekti.

MEZARLIKTAN ÇIĞLIK SESLERİ GELDİ

Söz konusu videoda, mezarlık tarafından sesler geldiği duyuluyor. Videonun ilerleyen saniyelerinde daha da yoğun şekilde duyulmaya başlayan seslerin gizemi henüz çözülmüş değil. Ancak videoyu izleyen bazı vatandaşlar, seslerin ölülerden geldiğini iddia etti.

GERÇEKÇİ BULMAYAN DA VAR

Söz konusu videoyu gerçekçi bulan insanlar kadar gerçekçi bulmayan insanlar da var. Bazıları bunun bir efekt olduğunu savunsa da efekt gibi durmadığını iddia edenler de bulunuyor.

Çorum'da mezarlıkta ağlayan gizemli kız olayından sonra yeni vaka! Mezarlıktan gelen çığlık sesleri ürküttü: Ölüler bağırıyorÇorum'da mezarlıkta ağlayan kız, yoğun uğraşlar sonucunda tespit edilmişti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mezarlıklar Müdürlüğü Çorum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

FAKIR VATANDAS:

ölüden zarar gelmez sen canlısından kork.

44
7
yanıtYanıtla
hkt:

Kedidir o kedidir

33
7
yanıtYanıtla
KURTLAR VADİSİ:

ne yapabilirsiniz ki? ölüler lütfen bağırmayın mı diyeceksiniz?

8
2
yanıtYanıtla
İsa ÖLÇER:

Çorum Ulumezarlık duvarında yeşil renkli demir parmaklık var. Tel örgü yok. Böyle yüksek tepede mezarda yok içinde. Burası başka yer...

3
1
yanıtYanıtla
Rüya Karaköz:

O ağlayan kız olayında anneannemin ve dedemin mezarına bastılar haram olsun aldıkları nefes bile eğer yine böyle bir olay çıkarsa durmam yerimde sonuna kadar dava açarım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title