Haberler

Çorlu Tso Başkanı Sülün'den Yeni Yıl Mesajı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Sülün mesajında, yeni yılda ülke olarak hem ekonomik hem de sosyal açıdan daha güzel günlerin bizleri beklediğine inandıklarını belirterek, 2017'nin herkesin daha mutlu yaşayacağı bir yıl olacağını kaydetti.

Sülün, dünyanın umutları ve beklentileriyle yeni bir yıla daha girdiğini söylediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2016 yılından, yeni yıla devreden sorunların, 2017 yılında çözümlenmesi en büyük dileğimizdir. Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar demektir. Yeni yılda ülkemizin ve Çorlumuzun daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda bölgemizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 2017 kardeşliğin ve barışın yılı olacak. Temennimiz, barışın ve kardeşliğin sağlanması olduğu gibi aynı zamanda refahın, kalkınmışlığın ve gelişmişliğin artarak devam ettiği, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye'dir. Bu duygu ve düşüncelerle, esnaf, tüccar, sanayicimize ve tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, yeni yılın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Enis Sülün Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title