Haberler

Çorlu'da Cinayete Kurban Giden Gökhan Altunpul Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çorlu'da cinayete kurban giden Gökhan Altunpul son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Tekirdağ Çorlu'da başından vurularak öldürülüp, daha sonra yakılarak toprağa gömülen Gökhan Altunpul'un cenazesi Şirinevler Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Çorlu'da cinayete kurban giden Gökhan Altunpul son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Tekirdağ Çorlu'da başından vurularak öldürülüp, daha sonra yakılarak toprağa gömülen Gökhan Altunpul'un cenazesi Şirinevler Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Tekirdağ, Çorlu'da bir anda ortadan kaybolan bir çocuk babası Gökhan Altunpul'un eşi Şafak Altunpul 17 Eylül günü polise kayıp başvurusunda bulunmuş, eşinden 2 gündür haber alamadığını söylemişti. Polis ekiplerinin yaptıkları araştırmalarda, eğlence mekanından birlikte çıktığı Turan E'nin aralarında tartışma çıkması sonucu Gökhan Altunpul'u tabanca ile başından vurarak öldürmüş, ardından da Yeniçiftlik beldesindeki eğlence mekanına getirerek bazı çalışanlarıyla birlikte deniz kenarında yakıp gömdüğü belirlenmişti. Ekiplerin arazide yapılan araştırmalarda Gökhan Altunpul'un kemikleri bulunmuştu.

Cinayete kurban giden Gökhan Altunpul için Şirinevler Ulu Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede bazı yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte Gökhan Altunpul, yakınlarının omuzlarında araca koyularak Kocasinan Mezarlığı'na götürülüp defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şirinevler Çorlu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title