Haberler

Çocuk Kitapları Festivali'ne büyük ilgi

Güncelleme:

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları Festivali ilgi odağı oldu.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları Festivali ilgi odağı oldu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından, Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kitap Sanatları Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen Çocuk Kitapları Festivali'ne ilgi her geçen gün artıyor. Festival alanını her gün yüzlerce çocuk ziyaret ediyor. Çocuklar burada bir yandan sevdikleri yazarların kitaplarına erişme imkanı bulurken bir yandan da düzenlenen imza günlerinde, kitaplarını yazarlara imzalatıyorlar. Ayrıca ünlü yazarlarla yaptıkları söyleşiler sırasında yazarlık konusunda nasihatler alıyorlar.

Kitaplarını imzalattılar

Çocuk Kitapları Festivali'nin 7. gününe yazarlar Bestami Yazgan, Mehmet Dikmen, Ali Ulurasba, Sadettin Turhan ve Mehtap Şenkaya konuk oldu. Yazarlar çocuklarla sohbet ederek kitaplarını imzaladılar. Ayrıca festivalde Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı da bir konser verdi Festival alanında açılan "Dün Bugün Eyüpsultan Fotoğraf Sergisi" ise geçmişten günümüze tarihi dokusu ve sosyal yönleriyle Eyüpsultan'ı tasvir eden fotoğraflarıyla büyük beğeni topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title