Haberler

Çocuk Hakları Komisyonu'ndan Köy Okuluna Kütüphane

Erzurum Barosu Çocuk Hakları Komisyonu düzenlediği projelerle örnek oluyor.

Erzurum Barosu Çocuk Hakları Komisyonu düzenlediği projelerle örnek oluyor. Komisyon üyelerinin, "Bir kitap bir çocuk, bir çocuk bir umut" sloganı ile başlattığı kampanyada elde ettiği yüzlerce kitapla Göller Köyü İlkokuluna kütüphane kurdu.

Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri başlattıkları kampanyada topladıkları kitaplarla Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Göller Köyü'ne gitti. Burada bir kütüphane oluşturan bay ve bayan avukatlar, yanlarında götürdükleri kitapları raflara dizerek güzel bir kütüphane oluşturdu. Köyü okulundaki öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayan ve onlara güzel bir gün yaşatan Çocuk Hakları Komisyon üyeleri meslekleri hakkında bilgiler vererek öğrencileri bilgilendirdi.

Köy okulunda oluşturdukları kütüphane ile fırsat eşitliği sağlama noktasında bir adım attıklarını vurgulayan Çocuk Hakları Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ömer Çiftçi şunları söyledi: "Komisyon olarak devam eden kampanya süresince birçok okula kütüphane kurarak, kitap okuma imkanı olmayan çocuk kalmasın istiyoruz. Halkımızdan evinde veya işyerinde kullanmadığı, raflarda bekletilen kitapları çocuklarımıza ulaştırmamız için Erzurum Barosuna getirip vermelerini istiyoruz. Kampanyamız büyük ilgi gördü. Amacımız daha çok okula ulaşmak." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hınıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title