Haberler

Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Genç Kadın, Cinsel İlişki Sırasında Sevgilisinin Kafasını Testereyle Kesmiş

Güncelleme:

Almanya'da 2008 yılında yaşanan vahşetin ayrıntıları yıllar sonra ortaya çıktı. Erkek arkadaşının ellerini fantezi olsun diye bağlayan kadın, testereyle kafasını kesip parçalayarak bahçesine gömmüş.

Almanya'da 2008 yılında yaşanan korkunç cinayetin şok ayrıntıları ortaya çıktı. Gabrielle P isimli kadın, 28 yaşındaki öğrenci erkek arkadaşının cinsel ilişki sırasında fantezi amaçlı olarak ellerini ve gözlerini kapatıp testereyle kafasını kesti.

FANTEZİ OLSUN DİYE ELLERİNİ BAĞLAYIP TESTERE İLE KAFASINI KESTİ

Gabrielle P isimli kadın, 28 yaşındaki öğrenci erkek arkadaşı Alexander H'yi evine davet ettiğinde talihsiz adam bunun son görüşmeleri olacağından habersizdi. Münih'te bir apartman dairesinde yaşayan kadın, sevgilisiyle yakınlaşmaya başladı. Cinsel ilişki sırasında fantezi olsun diye sevgilisinin ellerini ve gözlerini kapatan kadın, kısa bir süre sonra evde hazırladığı testere ile genç adamın kafasını kesti.

PARÇALAYIP EVİN BAHÇESİNE GÖMDÜ

Olaydan sonra haber alınamayan ve kayıp olarak kayıtlara geçen Alexander H'nin cesedi, kadın ve diğer sevgilisi Christian K. tarafından parçalanarak evin bahçesine gömüldü.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Daily Mail'de yer alan habere göre tüyler ürperten cinayet 2008 yılında gerçekleşti, ancak ortaya çıkması yıllar aldı.

Şimdi 33 yaşında olan kadının bir tanıdığı, üzerinden yıllar geçen vahşi cinayeti öğrendikten hemen sonra polise haber verdi, kadın 2016 yılında tutuklandı.

OTOPSİ SONUCUNA GÖRE CANLIYKEN KESMİŞ

Olayın gerçekleştiği evde ve bahçesinde yapılan araştırmalar sonucu öldürülen adamın cesedinden kalan parçalar bulundu ve DNA testinde ona ait olduğu kanıtlandı. Yapılan otopside adamın canlıyken kesilerek öldürüldüğü belirlendi.

SIKILDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Mahkemeye çıkarılan kadın, öldürdüğü sevgilisinden sıkıldığı için cinayeti işlediğini itiraf etti.

ANNESİNİ BİLE ARAMIŞ

Genç adamı öldürdükten sonra annesini arayıp 'Alexander bir süre buralarda olmayacak, bir kızla beraber Romanya'ya gitti' dediğini de kabul etti.

MÜEBBET HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILACAK

Gabrielle P adlı kadın şimdilik 'cesedi saklamak' suçuyla 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı ancak mahkemesi, müebbet hapis istemiyle devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Münih 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title