Haberler

Çinliler Yabancı Kadrosunu Doldurdu, Beşiktaş'a Demba Ba Transferinde Gün Doğdu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Demba Ba'nın kulübü Shenhua, yabancı kadrosunu doldurunca Senegalli futbolcuyu ucuza bırakma kararı aldı.

Beşiktaş'a bonservisini almak istediği Demba Ba'da elini oldukça güçlendirecek bir fırsat doğdu. Çin'de sezon başında değişen yabancı kuralı, siyah-beyazlıların lehine işleyecek. Yapılan değişiklikle 3+1 uygulaması (3 yabancı ve 1 Asyalı) yerine, ilk 11'de sadece 3 yabancı forma giyebilirken, kulüpler 18 kişilik kadrosunda ise en fazla 5 yabancı oyuncu bulundurabiliyor.

ÇİNLİLER KADROYU DOLDURDU

Demba Ba'nın bonservisini elinde bulunduran Shanghai Shenhua, Mart ayında sezon başlarken federasyona bildirdiği kadroda kontenjanı doldurdu. Shanghai'nin kadrosunda 2 Kolombiyalı, 1 Arjantinli, 1 Nijeryalı, 1 G.Koreli olmak üzere 5 yabancı futbolcu bulunuyor. Demba Ba'yı kadroya alması şu an için mümkün olmayan Çin ekibinin, Senegalli forveti çok uygun bir fiyat karşılığında Beşiktaş'a bırakabileceğine dikkat çekiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Shanghai Shenhua Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title