Haberler

CHP Milletvekili Adayı 30 Yıl Sonra Partisine Oy Verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Hasan Erçelebi, 30 Yıl Sonra CHP'ye Yeniden Oy Vereceğini Söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili adayı Hasan Erçelebi, 30 yıl sonra CHP'ye yeniden oy vereceğini söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) 21. Dönem Denizli Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Erçelebi, CHP-DSP ittifakından sonra CHP'nin Denizli 1.sıra milletvekili adayı oldu.

Hasan Erçelebi, kesin aday listelerinin belirlenmesinin ardından bugün eski partisi DSP'de basın toplantısı düzenledi. DSP Denizli İl Başkanlığı'na gelişinde partililer tarafından alkışlarla karşılanan Hasan Erçelebi, yıllardır birlikte mücadele verdiği partililerin hayır duasını almak için ilk önce partisinde toplantı yapmayı uygun bulduğunu söyledi.

DSP İl Başkanı Özkan Fidan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan CHP Denizli Milletvekili adayı Hasan Erçelebi, 30 yıl aradan sonra ilk defa CHP'ye oy vereceğini söyledi. En son 5 Haziran 1977 tarihinde CHP'nin gençlik kollarında üye iken partisine oy verdiğini belirten Çelebi, "Daha sonra 1980 askeri darbesiyle CHP kapatıldı. Sonraki yıllarda biz de DSP'ye katıldık. 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde 30 yıl aradan sonra yeniden CHP'ye oy vereceğim" dedi.

OLAĞANÜSTÜ DÖNEM

Türkiye'nin olağanüstü bir dönemden geçtiğini, her gün bir yiğidin şehit verildiğini belirten Hasan Erçelebi, 22 Temmuz'dan sonra güzel günlerin geleceğine inandığını söyledi. DSP iktidarı döneminde Türkiye ve Denizli'ye önemli hizmetlerin yapıldığını, bu hizmetlerin sürdürülmesi için tekrar yola çıktıklarını belirten Hasan Erçelebi, "Ben Türkiye ve Denizli'ye hizmet için yeniden aday oldum. Seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Toplantının sonunda CHP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi ve DSP İl Başkanı Özkan Fidan birbirlerine baklava yedirdi.

(AV-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title