Haberler

CHP'li Purçu: AKP'nin Roman Adayları Çakma (2)

Turgutlu'da ROMAN MAHALLESİNDE DAVULLU ZURNALI OYUN Roman vatandaşların sıkıntılarını yakından dinlemek amacıyla Manisa'ya gelen CHP'li Roman milletvekili Özcan Purçu, Turgutlu İlçesi'ne geçti.

Turgutlu'da ROMAN MAHALLESİNDE DAVULLU ZURNALI OYUN

Roman vatandaşların sıkıntılarını yakından dinlemek amacıyla Manisa'ya gelen CHP'li Roman milletvekili Özcan Purçu, Turgutlu İlçesi'ne geçti. Purçu, Roman vatandaşların oturduğu Şubaşı Mahallesi Kırmızı ve Gani sokak sakinleriyle bir araya gelerek partisi için oy istedi. Purçu'ya; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Yıldız Tur Biçer, CHP'nin Manisa'dan 4'üncü sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başgülşen, Manisa CHP İl Başkanı Mustafa Ada, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş da eşlik etti. Mahalle girişinde davul zurna eşliğinde karşılanan CHP heyeti, Romanlarla birlikte müzik eşliğinde oynadı.

Roman vatandaşlara seslenen CHP'li Özel, "Sizin içinizden çıkmış, sadece Romanların değil mülteciler, sığınmacılar konusunda partimizin komisyon koordinatörü Özcan Purcu. CHP, Purçu'yu aday yapmakla bir adım kaydetti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekili olarak çok net bir mesaj söylüyoruz: Evladınıza sahip çıkın. Bir Roman, Avrupa'da ilk kez milletvekili oluyor. Ama bununla yetinilmeyecek. Siz onu destekledikçe onu gelecekte bu mahalleye bakan arabasıyla geldiğini göreceksiniz. Bakan yapacağız onu" dedi.

Ardından vatandaşlara seslenen CHP'li Purçu, "CHP'nin ilk Roman milletvekiliyim. Ayrımcılık yapamayız. Hepimiz kardeşiz. Kimseyi ayıramayız. Ben T.C. milletvekiliyim. Ben size namus ve şeref sözü veriyorum. CHP iktidar olsun. Roman sorunları beynimde, içimde, yüreğimde. Bunları yaşayan birsiyim. Sorunlarınızı çözmek için 24 saat çalışacağız. Vallah çalışmayan milletvekilimizin alnını karışlarım. Herkes çalışacak. Biz de bu memleketin vatandaşıyız. Roman kardeşinizi unutmayın. Ben size unutmadım çünkü. Bana oy vermeyenin öteki dünyada yakasını yapışırım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özcan Purçu Özgür Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title