Haberler

CHP'li Oyan: "Takkeyi Önümüze Alıp Düşünmek Lazım"

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, "Sizinle 1. Parti Arasında Oy Oranı Bu Kadar Açılmışsa Takkeyi Önümüze Alıp Düşünmek Lazım" Dedi.

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, "Sizinle 1. parti arasında oy oranı bu kadar açılmışsa takkeyi önümüze alıp düşünmek lazım" dedi.

Son üç seçimi MYK üyesi olarak geçirdiğini belirten Oyan, bu durumun partisinin politikaları ve seçim çalışmaları konusunda suskun kaldığı anlamına gelmediğini söyledi. CHP'nin "dünden daha çalışkan, daha örgütlü olarak yükselen İslami güç AKP'yi durdurmak zorunda olduğunu" savunan Oyan, bunun için yeni örgütlerin, yeni kadroların gerektiğini söyledi.

Oyan, 2007 seçimlerinin kendileri için bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, "Sizinle 1. parti arasında oy oranı bu kadar açılmışsa takkeyi önümüze alıp düşünmek lazım" dedi.

Oğuz Oyan, CHP Genel Başkanlığı için aday olup olmayacağına ilişkin sorulara, "CHP'de kişisel kariyer hesaplarının hiç bir zaman partinin çıkarları önünde gelemeyeceği" yanıtını verdi. İstifasının "daha üst mevkiye heves etmesi'' meselesi olmadığını belirten Oyan, istifasından sonra bu konuda taleplerin olduğunu da söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title