Haberler

CHP, İstanbul'da Aldığı Oy Oranını Açıkladı

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, partisinin adayı Mustafa Sarıgül'ün, yarışı AK Parti adayı Kadir Topbaş'ın önünde götürdüğünü söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, yerel seçimlerle ilgili çeşitli yayın organlarında yer alan farklı akamlarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Salıcı şunları söyledi:

"Bakırköy'ün 3 mahallesinde yarım saatten uzun bir süre elektrik kesintisiyle karşılaştı. Sandıklarda küçüklü büyüklü tartışmalar çıktı. Bütün CHP'lilerden ve seçmenlerimizden sandıklarda sonuçları kesinleşinceye kadar beklemelerini istiyoruz.

CHP ÖNDE

Bize gelen sonuçlara göre 12.539 sandık açıldı. Bu oyların yüzde 39'unun sayıldığı anlamına geliyor. Buna göre, CHP 1,513,147 oy, AKP 1,462,795 oy aldı. MHP'nin aldığı oy sayısı 129,118, diğer partilere verilen ve geçersiz oyların toplam oranı 773, 994. Buna göre Sarıgül yüzde 39,90, Topbaş yüzde 37,72, MHP adayı 3,29 oranında oy aldı.

Elimizdeki son veriler bunlar. Verilerde anlamlı bir değişiklik olursa, paylaşmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül oğuz kağan Ak Parti İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Lalelaleerpolat@hotmail.com:

TOP baş güle güle... Sarıgül hoş geldin..

13
31
yanıtYanıtla
ASİİZMİRLİbuse.f.35@hotmail.com:

LALE ANLAŞILDI VISKINI ALDI STV İZLİYOSUN HAHAHAHA MALLL BUNLAR MALLL

yanıt0
yanıt0
SARIGÜLmmtaltunbas@hotmail.com:

SİZE O KADAR DEDİLER DEĞİLMİ SARIGÜL UĞURSUZLUK GETİRİR DİYE Bİ DİNLEMEDİNİZ YAHU YILMAZ MORGÜL Ü ADAY GÖSTERSEYDİNİZ BELKİDE İSTANBUL U KAZANMIŞTINIZ..

yanıt0
yanıt0
hayalperestgercekburcu@hotmail.com:

Hayallerle yasamak ne kolay ve guzel ))

32
7
yanıtYanıtla
asiizmirlibuse.f.35@hotmail.com:

BU SECIMLERDE UZULDUĞUM TEK ŞEY 100 47 GERİZEKALI BIR TOPLUM OLAN İZMİRDE YAŞAMAK

20
4
yanıtYanıtla
enverenveryildiz34@mail.com:

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.sizi cihan haber ajansı yanılttı,aynı pensilvanya gibi

16
3
yanıtYanıtla
Ss.96312@hotmail.com:

FAZIL SAY'IN TAVSİYESİNE UYUP VİSKİYİ ELİNİZE ALIP STV'NİN BAŞINA OTURUN, DAHA DA ORTALIKDA DOLAŞMAYIN! SİZ MİSİNİZ DHKP-C İLE ELELE VERİP SİYASİ ÇIKAR UĞRUNA MİLLETİ SOKAĞA DÖKÜP BİRBİRİNE KIRDIRAN, MİLLETE TAHAKKÜM ETME CÜRETİ GÖSTEREN, BÖYLE DE ADAMIN AKLINI ALIRIZ İŞTE! BU MEMLEKETTE HER GÜN SEÇİM OLSA BİR TEKİNİ BİLE ALAMAZSINIZ! GEÇMİŞ OLSUN CANIM, DOMBIRA:))))))))))))))))))))))))))))))

16
3
yanıtYanıtla
Ss.96312@hotmail.com:

DESTUUUUURRR! HADİ CANIM HADEEEE! DOMBIRA!

14
1
yanıtYanıtla
göçebet.karakus@gmail.com:

sorun bu ya bu halk cekete oy veriyor demektir

2
9
yanıtYanıtla
cezacıadnan_sarilar@hotmail.com:

istanbulu kazansan ne yazar istanbulu ne kralar ne padişahlar kazandı şimdi hepsi allahın huzurunda sadece amaleriyle yargılanırlar .sen ahreti kazandınmı sen hakkı kazandınmı allah senden razımı kazandıgın istanbul hırsızlıklarınızı insanları kandırmalarınızı kurtarırmı sanıyorsun HEY MÜSLÜMANIM DİYE GECİNEN ŞİMDİ VİCDANINA NASIL HESAP VERECEN

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title