Haberler

CHP Çukurova'da Görev Bölümü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Yönetimi seçimden sonra görev bölümü yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Yönetimi seçimden sonra görev bölümü yaptı.

Yüksel Erdoğan Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu Üyeleri, kararları oybirliğiyle aldı. Yönetim Kurulu kararına göre CHP Çukurova İlçe Sekreteri Hamdi Şevik, İlçe Saymanı Ayşe Alpargu, Eğitim Sekreteri Fatma Dinigüzel, Bilişim Sorumlusu Veli Cuma, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilgün Kala, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murtaza Kulu, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuri Şimşek, İş Dünyası ile ilişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Dardağan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seda Sezer oldu.

Görev bölümünün ardından açıklama yapan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP bayrağını Adana'da ve Çukurova'da en yukarılara çıkarmak için yoğun bir tempoyla çalışma yapacaklarını söyledi. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Adana'da en başarılı parti olacaklarına inandıklarını vurgulayan Erdoğan, "Tüm partililerimizi birlik ve beraberlik duygularıyla hem Türkiye hem de Adanamız için örnek mücadele sergilemeye davet ediyorum. Cumhuriyet kazanımlarının korunup kollanması gereken bir seçimle karşı karşıyayız. 'Barış ve başarı' olarak belirlediğimiz sloganımız çerçevesinde ülkemizin refah düzeyinin artması için çalışacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksel Erdoğan Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title