Haberler

CHP Adıyaman İl ve Merkez İlçe Yönetimi Görevden Alındı

Adıyaman İl ve Merkez İlçe Yönetimi Görevden Alındı

ADIYAMAN İL VE MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

(FOTOĞRAFLI)

MÜCAHİT YOLCU

ADIYAMAN ( İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman il ve merkez ilçe yönetimi görevden alındı.

CHP Merkez Yürütme Kurulu, geçtiğimiz günlerde Salih Fırat'ı Adıyaman il başkanı olarak atadı. Salih Fırat göreve başladıktan birkaç gün sonra görevden almalar oldu. CHP Genel Merkezi'nden gönderilen faksla CHP Adıyaman il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yargıcı ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin görevinden alındığı bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, yeni atanan il başkanı Salih Fırat'ı desteklemediğini belirterek, "Arkadaşlarımızın görevden alınma sebepleri İl Başkanı Salih Fırat'tır. Ben 22 Temmuz seçimlerinde il ve ilçe yönetimiyle birlikte savaşa girdim. Bu savaştan zaferle çıktım" dedi.

CHP İl Başkanı Salih Fırat ise, göreve geç atanma sebebinin genel merkezdeki yapılandırma olduğunu ifade ederek, "Genel merkez beni de atamıştır. Benim herhangi bir itiraz etme hakkım yoktur. Çünkü ben de merkez tarafından atandım" diye konuştu.

Görevine son verilen Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yargıcı, genel merkezin kararına saygılı olduklarının ve görevlerini en iyi şekilde yaptıklarının altını çizerek, "Bugüne kadar Adıyaman'ımıza en iyi şekilde hizmet sunduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımızla birlikte doğru olarak bildiğimizi değil, bilinen doğruyu yaptık. Görevden neden alındık? Niye alındık? Hiçbir bilgimiz yoktur. Her şeyden önce halkın başkanı olmak önemlidir. Doğru olan neyse CHP Genel Merkezi neyi gösteriyorsa karara saygılıyız"

ifadelerini kullandı.

(MY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title