Haberler

Ceylanpınar'daki Çim Saha Çalışmaları

Güncelleme:

Ceylanpınar'da yapımı devam eden ve standartlara uygun ölçülerde yapılan stadyum, soyunma odaları ve tribün inşaatı yerinde denetlendi.

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Arslan ile birlikte yapımı devam eden sentetik çim saha inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu. Soyunma odaları inşaatını gezen ve eksiklikleri müteahhit firma yetkilileri ile görüşen Kaymakam Sarı, amatör ligin başladığı, kulüplerin maçlarını deplasmanda yapmak zorunda kaldığını belirtirken işin hızlandırılması hususunda temkinlerde bulundu. Yatırımın ilçeye kazandırılmasında büyük destekleri bulunan başta Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'e, milletvekillerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ve il müdürlüğü yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür ederken, ziyaret sonrası ilçenin bir diğer spor tesisi olan kapalı spor salonunu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kaymakam Sarı, spor tesisleri üzerindeki gözetim ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdullah Arslan Ceylanpınar Musa Sarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title