Haberler

Cesur model Adriana Lima, çırılçıplak pozunu paylaştı

Güncelleme:

Türk iş adamı ile büyük bir aşk yaşayan ünlü model Adriana Lima, Instagram hesabından çırılçıplak pozunu paylaştı.

Türk yazar Metin Hara ile ilşkisini sonlandırdıktan sonra iş adamı Emir Uyar ile yeni bir aşka yelken açan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu.

"BENİ ÖZEL HİSSETTİRİYOR"

Emir Uyar ile aşkları son gaz devam eden güzel model, sevgilisinin yaptığı 225 gülle yaptığı romantik jesti çıplak verdiği pozla "225 beni özel hissettiriyor" notuyla paylaşmıştı.

Cesur model Adriana Lima, çırılçıplak pozunu paylaştı

ÇIRILÇIPLAK POZ VERDİ

Yıldız model bu kez, kendisinin de bizzat yapacağı bağış için objektif karşısına geçti. Lima, siyah beyaz konseptli çekimde çırılçıplak poz verdi. Cesur model, gönderisinin altına "Paylaşmakta özgür ol" notunu yazdı.

Cesur model Adriana Lima, çırılçıplak pozunu paylaştı

Cesur model Adriana Lima, çırılçıplak pozunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Lima Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

EL CUMBO:

Allah rızası için soyunuyorlar

9
46
yanıtYanıtla
El cevab:

Edepsizlik yapma.

yanıt28
yanıt2
şiiii aloo:

salak salak yorum yazma. sil onu bir an önce

yanıt18
yanıt2
bence:

Allah rızasını kullanıp milletin beynini yok sayanlara el cevap sanırım. .

yanıt2
yanıt2
Yorumsuz:

Ahlak bozucular edepsizler utanmazlar bati hayranligi rezilliginizden baska faydaniz yok

26
13
yanıtYanıtla
Embesil yobaz:

Ne diye bakıyorsun abdest tazelemek için mi. . .

yanıt18
yanıt5
Tutarlı adam...:

Bu nasıl çırılçıplak? Heryeri görünmüyor ki! Yeni bikiniler bundan daha çıplak millet sereserpe geziyor. . .

35
1
yanıtYanıtla
yeni fenomen:

''heryeri görünmüyor''

yanıt0
yanıt1
RECEP İVEDİK 10:

BANA DA BAĞIŞ YAPAR MISIN. . . ÇOK İHTİYACIM VAR. . . ANLARSIN YA. . .

17
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu bu kadinlar keranedeki karilarida gectiler hep aynisi yuz tane erkekle yatsa hepisininde reklamini yapacak bu kadin bozuntusu

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title