Haberler

    Sosyal medya, oyuncu Engin Öztürk'ün karın kaslarına inanmadı: Gerçek değil, enjekte ettirmiş

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu Engin Öztürk tatil sezonunu Alaçatı'da açtı. Sosyal medya kullanıcıları, karın kaslarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Öztürk'ün vücudundaki baklavalara inanmayarak iğneyle kas enjekte ettirdiğini ileri sürdü.

    Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, yaz sezonunu arkadaşı Sarp Apak ile Alaçatı'da denize girerek açtı. Önceki gün görüntülenen Öztürk, karı kaslarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak, bir çok sosyal medya kullanıcısı oyuncunun kaslarının gerçek olmadığını iddia etti.

    FİT VÜCUDU DİKKAT ÇEKTİ

    Önceki gün Alaçatı'daki bir plajda görüntülen oyuncu, bunaltıcı sıcakta denize girerek serinledi. Yakışıklı oyuncu yarım saat yüzdükten sonra iskeledeki arkadaşlarının yanına döndü. Sportif görüntüsüyle dikkat çeken Öztürk'ün karnındaki baklavalar akıllara "Karantinada spora ara vermemiş" dedirtti.

    Çeşme müdavimi Engin Öztürk!

    BAKLAVALARINI GÖRENLER İNANMADI

    Öztürk'ün denizde çekilen görüntüleri kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak oyuncunun baklavalarını gören sosyal medya kullanıcıları, gerçek olmadığını belirterek iğneyle six pack yaptırdığı şeklinde eleştirilerde bulundu. Öztürk'ün vücudunun yağlı olduğunu ve bu yüzden baklavalarının doğal olamayacağı da gelen yorumlar arasında yer aldı.

    Oyuncu Engin Öztürk'ün karın kaslarını gören sosyal medya kullanıcıları inanmadı: Gerçek değil enjekte ettirmiş

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Alaçatı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500

    Yorumlar (12)

    EMİN:

    adamın vücudu doğal sadece 3-5 kilo fazlası var

    4
    5
    yanıtYanıtla
    dc:

    Enginin baklava, sarptaki güllaç

    8
    0
    yanıtYanıtla
    nec:

    göğüs yağlarından belliki şırınga ile o hale gelmiş. . vücut yaptında sadece karnınamı çalıştın :D

    7
    0
    yanıtYanıtla
    ALP:

    TABİKİDE FAİK BU ANTRAMANLA YAPILMİŞ BİR ŞEY DEYİL YAĞLARI BİLE HALA DURUYOR ÖNCE YAĞLARI ERİTSEYDİ SONRA ENJEKTE ETDİRSEYDİ HİC OLMASA BELİ OLMAZDI VE DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ OLURDU

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Boş işler:

    O ne biçim kas göğüsler yağ torbası yandan bakınca göbek var önden bakınca karın kası saçmalamış

    7
    0
    yanıtYanıtla
    ÇAPKIN KIZ ASLI:

    HİÇ FİT VÜCUT GİBİ DURMUYOR BEĞENMEDİM.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Kaan:

    Aynen sanki sadece karın çalışmış

    yanıt2
    yanıt0
    ercan:

    bu kim tanıyamadık baklavacımı kurban bayramı için cevizi bol baklava kilosu kaç lira

    4
    1
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR MEMO:

    HER TURLU BAKARUN BEN

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tuğçe:

    Kollar çöp gibi ahahhaa çok güldüm çakma göbek

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title