Haberler

    Lazio, EURO 2016'da Cenk Tosun'u Takip Edecek

    Güncelleme:

    İtalyan Ligi ekiplerinden Lazio, kendilerine önerilen Cenk Tosun'u EURO 2016'da izleyecek, beğenirse kısa sürede teklif yapacak.

    Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in elinin değmesiyle değerlenen isimlerden biri de Cenk Tosun oldu. Alman yıldız Mario Gomez'in arkasında yedek beklemesine rağmen fırsat bulduğu her saniyeyi dolu dolu kullanan başarılı forvet, Avrupa piyasasının da dikkatini çekti.

    "ONU ALIN, 7-8 SENE FORVET DERDİNİZ KALMAZ"

    Fotomaç'ın haberine göre; Lazio, eski golcüsü Miroslav Klose'nin önerisi üzerine Cenk Tosun'u gözlem altına aldı. Klose, Lazio'da sportif direktörlük görevini sürdüren yakın arkadaşı İgli Tare'ye "Onu alın 7-8 sene forvet derdiniz kalmaz" tavsiyesinde bulundu. Bunun üzerine Tare'nin Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Klose ile Cenk aynı menajerlik şirketinin futbolcuları. Lazio, Cenk Tosun'un Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansını da takip edecek. Kısa sürede teklifini iletecek.

    60 DAKiKADA BiR ETKi EDiYOR

    Cenk Tosun bu sezon ligde 29 maçta forma giydi. Sadece 3 karşılaşmada ilk 11'de başlayan 25 yaşındaki forvet 26 mücadelede kulübeden oyuna dahil oldu. 720 dakika sahada kalan Cenk, 8 kez fileleri sarsarken, 4 de asist yaptı. Bu istatistikler göz önüne alındığında Cenk Tosun her 60 dakikada bir skora gol veya asist olarak direkt etki ediyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Miroslav Klose Şenol Güneş Cenk Tosun Lazio Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    DİGORLU ÖZGÜR:

    TÜRKİYENİN ŞUANDA EN İYİ YERLİ FORVETİ TARTIŞMASIZ ''TOSUN PAŞA '' DIR. FATİH TERİM YİNE EGOLARINDAN VAZGEÇMEZSE BU ŞAMPİYONADA DA PARLAYAMIYCAK KORKARIM . . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title