Haberler

Cenk Ergün: "Haftanın İlk Maçında Kazandık ve Mutluyuz"

SPOR Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Galatasaray - Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti.

SPOR Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Galatasaray - Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "İsterdik ki tribünler dolu olsun. Tabii cezamız da var Fenerbahçe maçından dolayı. Osmanlıspor geçen sezon ki çıkışından sonra onlar bu sezon 50'ye yakın maç yaptı. Yine de maçı kazanmayı bildik. 2-0 bence iyi skor ancak oyunda kırılma noktaları vardı. Zora da girebilirdi. Haftanın ilk maçında kazandık ve mutluyuz. 10-11 günlük süreç var takımda izin yapacak birkaç gün. Alanya maçında da kazanmak istiyoruz. En yukarıda bitirmeye çalışıyoruz ve önümüzdeki sezonda Avrupa'da olacağımız ve nereye gideceğimiz önemli ve de burada buna göre de yeni sezona ne zaman ve nasıl başlayacağımızı hesaplamak adına önemli" dedi.

"UMUYORUM ÇOK GÜZEL KADRO OLUŞTURACAĞIZ"

Cenk Ergün, sarı-kırmızımı takıma dahil edebilecekleri çok sayıda oyuncu ile görüştüklerini dile getirerek, "Prensipte bize evet diyenler var, sözleşmesi bitenler var. Görüştüğümüz oyuncular var ve temaslar devam ediyor. İsimlerin çıkması zarar veriyor ama. Gereken bölgeye alternatif çalışmalar da yapıyoruz. Sezon sonunda kontratların durumuna göre en hızlı şekilde fırsatlara göre hareket edelim şeklinde düşünüyoruz. Öncelik pozisyonlar var tabii ki transferde. Santrofor mevkinde Podolski gidince tek kalıyoruz. Avrupa'da da ligler bitme aşamasına geldi. Bunların hepsi birlikte hareket eden durum. Transferi ne kadar erken bitirirsek bu iyi olur. Ekonomik şartları da gözetiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de yokuz eksilerimiz var ama artılarımız da var. Umuyorum çok güzel kadro oluşturacağız. Takım içerisinde sezon bitene kadar hiç bir oyuncu ile konuşmadık. Sezon sonuna kadar en yukarıda bitirelim bakacağız. Wesley'in sözleşmesi devam ediyor, Hakan Balta'nın devam ediyor. Bir tek Sabri'nin bitiyor. Henüz konuşulmuş bir şey yok. Negredo ile görüşmeler yaptık. İsimlerin ortaya çıkması bize negatif yansıyor. Zamanı gelince isimleri açılarız. Denayer ile de tekrar olabilir. Geniş listemizde var" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Cenk Ergün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title