Haberler

Cenevre Otomobil Fuarı Açıldı

Bu Yıl 8 Mart'ta 77. Kez Kapılarını Otomobil Meraklılarına Açan Cenevre Otomobil Fuarı'na 80 Ülkeden 244 Firma Katılıyor.

Bu yıl 8 Mart'ta 77. kez kapılarını otomobil meraklılarına açan Cenevre Otomobil Fuarı'na 80 ülkeden 244 firma katılıyor.

Bugün basın açılışı gerçekleştirilen ve yarın da basına açık olacak fuar, 18 Mart 2007 tarihine kadar ziyaretçiler tarafından görülebilecek. 77 bin metrekarelik alanda 80 ülkeden 244 firmanın 250 modelini sergilediği fuarda, yeni modellerin yanısıra, sıra dışı konsept modeller de yer alıyor. Geçtiğimiz yıla göre daha dar bir alanda gerçekleştirilen fuarı bu yıl 700 bin kişinin ziyaret etmesi beklenirken, fuarı çeşitli ülkelerden 5 bin basın mensubu takip edecek.

Fuarda Audi, Alfa Romeo, Fiat, Hyundai, Mercedes, Renault, Volvo, Maserati, Porcshe, Volkswagen ve Ford gibi önde gelen çok sayıda otomobil üreticisi modellerini sergiliyor.

(ZY-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title