Haberler

"Cenaze İşleri" Filmi Oyuncuları Turneye Çıkıyor!

Güncelleme:

Daha önce Kızkaçıran, Sağsalim, Terkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur'un çektiği filmde, belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olaylar mizahi bir dille anlatılıyor. Melih Selçuk'un Orhan karakterini canlandırdığı filmde ayrıca Cemre Melis Çınar, Suzan Aksoy, Ergun Kuyucu, Barış Kıralioğlu, Yüksel Ünal, Caner Atacan ve Bedia Ener, Aydan Burhan ve Halil Kumovayer alıyor. Filmin müziklerinde ise Altın Portakal ödüllü Mehmet Erdem'in imzası bulunuyor.

CENAZE İŞLERİ 8 EYLÜL'DE VİZYONDA!

Bir yanda sevdiği kızla kurduğu evlilik hayallerinin, bir yanda gizemli bir cesedin başına açtığı işlerin ortasında kalan adamın dramını komedi türünde anlatan filmin senaryosu Korhan Uğur'un ve Serpil Altın'ın imzasını taşıyor.

Ölümün yakınlarında dolaşsa da yaşamın değerli olduğunun altını ince çizgilerle çizen ve komedinin ince zekasına sahip çıkan Cenaze İşleri erkek dünyasını olabildiğince naif bir şekilde anlatıyor.Ailece izlenebilecek olan Cenaze İşleri akıcı bir kurguyla seyircinin merakını da diri tutacak bir komedi filmi.

Konusu:

Orhan belediyede cenaze işleri görevlisi olarak çalışır. Kimsesizler mezarlığından da sorumludur. Sevgilisi Serpil'le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez.

Orhan'ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan'a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini ister. Orhan'ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür. İstemeyerek de olsa kabul eder. Adamı gömeceği sırada, adamın ölmediğini fark etmesiyle işler karışır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Melih Selçuk Aydan Burhan Ergun Kuyucu Suzan Aksoy Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title