Haberler

Cem Yılmaz'dan Fahrettin Koca'ya çağrı: Sağlık personellerine moral toplantısı verin, ücret almadan gelirim

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, koronavirüs ile mücadele sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanları için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrı yaptı.

Koronavirüs nedeniyle büyük fedakarlık ile çalışan ve ailelerinden dahi uzak kalan sağlık çalışanları, vatandaşlara evde kalmaları ve kendilerini korumaları gerektiği konusunda çağrılar yapmaya başladı.

"ÜCRETSİZ ETKİNLİĞE KATILMAYI GÖREV BİLİRİM"

Komedyen Cem Yılmaz ise bugün Twitter hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim" dedi.

Cem Yılmaz'dan Fahrettin Koca'ya çağrı: Sağlık personellerine moral toplantısı verin, ücret almadan gelirim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahrettin Koca Koronavirüs Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (55)

Saflar Sımsıkı:

Cem Yılmaz kendisine fayda sağlamayacak , reklamını yapamayacağı bir işe asla girmez. Sağlık çalışanlarına bedavaya stand up yapar ama bir Azerbaycan için stand up yapamaz. Çünkü yaparsa Ona para kazandıran Ermeni çevreler ona iş yaptırtmaz.

11
13
yanıtYanıtla
Urfalı:

Cem sen git başka yerde saçmala sağlık çalışanı nın daha önemli işleri var.

16
8
yanıtYanıtla
xxx:

Bu ince davranışından dolayı Allah razı olsun

12
11
yanıtYanıtla
ellisekiz:

seni gören sağlık çalışanları zaten moralini bozmuş olacaktır.

8
14
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Gündemden düşmeye başlayınca aklına böyle bir fikir geldi demek ki, adam ne yapsın gündemde olması gerek, şimdi ücretsiz şov yapacak sonra arkasından Millet helal olsun diyeceğini sanıyor. Git ilginç şovunu başkalarına yap. Sağlık çalışanlarının şu anda çok işi var ve Allah yardımcıları olsun

9
13
yanıtYanıtla
Kenya:

Adamın gündeme ihtiyacımı var sence parası var pulu var. Fesatlığınızdan catlayackasınjz

yanıt3
yanıt8
DENİZ:

Cem Yılmaz düşen gişe rakamlarını toparlamak istiyor anlaşılan. . Her şey çok güzel oldu mu Cem?

12
9
yanıtYanıtla
ramazan taşez:

adamsın cem yılmaz

7
13
yanıtYanıtla
tt:

Cemi cekemeyenler catlasin.

12
8
yanıtYanıtla
tlp:

Yakılan ormanlar ile alakalı terör ve teröristleri lanetlemediğin sürece ne yapsan boş.

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title