Haberler

Çaycuma Tso'dan Emniyete Polis Aracı

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Tarafından Çaycuma Emniyet Müdürlüğü'ne İki Adet Polis Hizmet Aracı Hibe Edildi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri tarafından Çaycuma Emniyet Müdürlüğü'ne iki adet polis hizmet aracı hibe edildi.

Çaycuma Kaymakamlığı toplantı salonunda devir teslim töreni yapıldı. Törene Vali Yavuz Erkmen, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Temel Aksel, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar, "Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Çaycuma Emniyet'inin araç filosuna hibe ettikleri araçlardan dolayı memnunuz. Bu araçlar ile Çaycuma'nın huzuru ve güvenliği için çalışacak olan emniyet mensubu arkadaşlarımıza bu araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen ise, "Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Rıfat Sarsık'a teşekkür ederiz. Devlet kendi imkanları ile kendi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır. Ama öyle durumlar var ki her zaman devletimizin gücü yetmiyor. Her şeyi devletten beklememek gerek. Bu konularda yapılan her türlü destekte devlete yapılmış demektir. Emniyet teşkilatı olarak arkadaşlarımıza her zaman destek vereceğiz. Zonguldak huzur şehri olarak Türkiye sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır. Arkadaşlarımız güven açısından kaygısız olmalıdır. Mala karşı işlenen suçlar konusunda da Zonguldak güvenlik açısından diğer illeri ikiye katlamaktadır. Onun için Zonguldak bu konuda en güvenli illerin başında gelmektedir. Bize düşen görev milli barışı sağlamaktır. Bu konuda da başarılıyız" diye konuştu.

Törenin ardından Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık hizmet araçlarının anahtarlarını Vali Yavuz Erkmen'e verdi. Vali Yavuz Erkmen de anahtarları Çaycuma Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

(OS-İÇ)

02.05.2007 19:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title