Haberler

Çatalağzı Belediyesi'nden Vatandaşlara Açık Hava Konseri

Zonguldak Merkeze bağlı Çatalağzı Beldesinde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla açık hava konseri düzenlendi.

Zonguldak Merkeze bağlı Çatalağzı Beldesinde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla açık hava konseri düzenlendi.

Çatalağzı meydanında düzenlenen konsere Belediye Başkanı Mehmet Alim, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen açık hava konserinde Zonguldak'ın yerel sanatçılarından Grup Yılmazlar, Güler ve Ramazan Aydemir sahne aldı. Konsere çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Gecenin sonunda sahne alan yerel sanatçı Ramazan Aydemir vatandaşlara şarkılarıyla keyifli anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar sahneye girerek yerel sanatçılarla karşılıklı oynadılar. Aynı zamanda Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ise vatandaşlarla şarkılara eşlik tutup oynaması dikkat çekti. Konser sonunda Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim yerel sanatçılara hediyeler takdim etti. Gecenin sonunda havai fişek gösterisi düzenlendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Alim Zonguldak Çatalağzı Muslu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title