Haberler

Çarşamba Grubu, Yeni Resim Sergisi Açtı

Konak Belediyesi Dr.Resim Heykel Müzesi'nde her çarşamba toplanarak atölye çalışması gerçekleştiren Çarşamba Grubu, yeni sergisini Konak Belediyesi Dr.

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi, resim tutkunlarını farklı sergilerle buluşturmaya devam ediyor

Resim Heykel Müzesi'nde her çarşamba toplanarak atölye çalışması gerçekleştiren Çarşamba Grubu, yeni sergisini Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi'nde açtı. Ressam Osman Özal'ın atölye öğrencileri Emel Say, Evren Atasoy, Figen Onat, Güneş Kanyılmaz, Tülay Baytosun, Erengül Mülayim, Fatma Atagan, Funda Yalçın, Hüseyin Çaygül ve Zeynep Türkileri, en güzel tablolarını sanatseverlerin beğenisine sundu. Yağlı boya eserlerin dikkat çektiği sergide yer alan renkli çalışmalar, ressamların düş dünyasını yansıttı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın sanata verdiği önemi vurgulayan ressamlar, çalışmalarını Konak Belediyesi bünyesinde sergilemekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Atölyede çarşamba günleri çalıştıkları için adı Çarşamba Grubu olan ressamların eserleri, 15 Nisan'a kadar Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi'nde görülebilecek.

(ERG-

03.04.2012 10: 38: 59

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title