Haberler

Canlı yayına katılan Yaşar Hacısalihoğlu'ndan ünlü hukukçu Ersan Şen'e sinkaflı sözler

Güncelleme:

Habertürk canlı yayınına konuk olan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu ile ekranlarda sıklıkla gördüğümüz ceza hukukçusu Ersan Şen arasında tansiyon yükseldi. Suriye'yle ilgili bir meseleyi tartışırken Şen ile yaşadığı tartışmada sinirlerine hakim olamayan Hacısalihoğlu, "Senin ömrün kadar bu işlerle uğraştım, her b.ktan anlayacaksın değil mi?" dedi. Modaratör Kübra Par, verilen sinkaflı cevaba tepki gösterdi.

Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net'te siyaset gündemiyle ilgili konular konuşuldu. Programda sıklıkla yer alan ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu arasında gerilim yaşandı.

ORTALIK KARIŞTI

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terörle mücadelesi üzerine yapılan tartışmanın büyümesi üzerine ortalık bir anda kızıştı. Kübra Par, konukları sakinleştirmekte zorlanırken, akademisyen Hacısalihoğlu'nun Ersan Şen'e söylediği "Senin ömrün kadar bu işlerle uğraştım, her b.ktan anlayacaksın değil mi?" sözleri programa damga vurdu.

KÜBRA PAR'DAN TEPKİ

Konukları sakinleştirmeye çalışan Par, bu sözler üzerine "Olamaz böyle bir şey RTÜK'ten ceza yiyeceğiz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ersan Şen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

Suskun Demir:

Ersan hoca adamdır

93
57
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ERSAN HOCA VATANINI SEVEN KIMSEYE YALAKLIK YAGCILIK YAPMADAN ANAYASA VE KANUNLARIN NASIL IHLAL EDILDIGINI IZAH ETME CABASINDA OLAN ÜLKEDE UYGULANAN KANUNSUZLUKLARI DILE GETIREN ELESTIREN BIR KISILIKTIR TABIKI BUDA SAHIBININ SESI OLAN BAZI KISILERIN HOSUNA GITMIYOR :

60
25
yanıtYanıtla
ender türk :

ersan şen hoca bir tanedir,konuştuğu her şey yerinde ve hukuk dilidir , öyle sinkaflarla kendi kıymetinizi ortaya koyarsınız

61
24
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

ERSAN HOCA HER ŞEYİ BİLDİĞİNİ ZANNEDEN ASLINDA ORTAYA KARIŞIK BİR ŞAHSİYETTİR

31
52
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

RTÜK Yandaş kanallara ceza vermez. rahat olun!!

44
34
yanıtYanıtla
gülay kaya:

Yaşar hocanın tırnağı olamaz ersan hoca çok konuşuyor çok bağırıyor cahil insalar karşı tarı bastırmak için fikirleri yetmeyince bağırarak konuşur tıpkı ersan şen gibi bir de hukukçu olacak

18
58
yanıtYanıtla
Ergün Doğan:

Yaşar hacısalihoğlu adamın soy isminden belli dürüst olduğu ama adam nedense gercek soy ismini değiştirmiş

30
22
yanıtYanıtla
Şiir Mekanı:

Yaşar bey AKP bolca salliyordun soyisim değişikliği yaptıktan sonra birden yandaş oluverdin neden acaba sende her akşam tv desin ve herseyden de anlıyorsunuz maşallah keske bu kanallar işi bilenleri cikartabilseler milleti avutmak icin her akşam aynı sahsiyetler izlenmiyorsunuz sadece böyle nette gundem olmaya calisiyorsunuz

38
10
yanıtYanıtla
Savaş Altıok:

Ersan hoca kadar adam olmamissin Salihoğlu bırak bu bilmiş ayaklarini ders al biraz ders

25
12
yanıtYanıtla
cenker :

ünlü düşünürün bir sözü vardır aynen şu şekilde ; İsterdim ki beyinlerimiz çarpışsın ama görüyorum ki silahsızsınız :D

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title