Haberler

Canan Karatay Nebahat Çehre açıklamasıyla olay oldu: Karşılaştırmaya kızmıyorum!

Güncelleme:

Sosyal medyada sürekli usta oyuncu Nebahat Çehre ile karşılaştırılan hatta Caps'lere bile konu olan Canan Karatay, konu ile ilgili açıklama yaptı. Karatay, "Caps'lere ve karşılaştırmaya kızmıyorum. Hatta eğleniyorum" dedi.

"Genç ve güzel kalmamın sebebini sağlıklı beslenmek" olarak açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, usta oyuncu Nebahat Çehre ile karşılaştırılıp "Acaba kimi örnek alsak, kimi dinlesek?" gibi capsler yapılmaya başlanmış, ikili ile ilgili sosyal medya bu gibi esprili paylaşımlarla dolmuştu.

TARAFLARDAN AÇIKLAMA GELDİ

Gündemin üst sıralarına yerleşen "Acaba kimi dinlesek" tartışmaları sürerken taraflardan açıklama geldi. Posta'nın haberine göre, Canan Karatay, "Nebahat Hanım çok önemli ve değerli bir sanatçı. Aynı zamanda Türkiye Güzeli. Caps'lere ve karşılaştırmaya kızmıyorum. Hatta eğleniyorum" dedi.

Canan Karatay Nebahat Çehre açıklamasıyla olay oldu!

"PAYLAŞIMLARI GÖRÜNCE UTANIYORUM"

76 yaşında hala güzelliği ile büyüleyen usta oyuncu Nebahat Çehre ise "Canan Hanım'a saygım sonsuz. Hayatını bilime vermiş değerli bir profesör. Caps'leri görünce utanıyorum. Benim sırrım düzenli hayat sürmem."

Canan Karatay Nebahat Çehre açıklamasıyla olay oldu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Karatay Nebahat Çehre Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

yaw he he:

sırrım estetik ve boya dese daha dürüst olurmuş

43
2
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

SAF MISINIZ ARKADAŞLAR, , NEYİ KIYASLIYORSUNUZ??. . . NEBAHAT ABLANIN ESTETİKLERİNİN SAYISI, KARATAY HOCANIN OKUDUĞU KİTAPLARLA KAPIŞIR. . . NET

30
0
yanıtYanıtla
Neva:

Karşılaştırılmaz bile . Hiç elmayla armutlar toplanır mi. Canan Hoca var olan zekasini eğitimle şekillendirmis, güzellik gibi kriterlere ihtiyaç duymayan biri. Nebahat Hanim da var olan güzelliğini estetikle korumuş.

yanıt9
yanıt0
txx:

haa sırrın estetik ameliyatlar değil yaniii. tabi tabi. .

25
3
yanıtYanıtla
OKAN:

işte karşılıklı saygı diye ben buna derim.

26
0
yanıtYanıtla
ABBAS:

Canan Karatay ömrünü insanların sağlığı yolunda harcamıştır. Karşılaştırdıkları bayanın insanlara , insanlığa katkısı ne olmuştur ki onun gibi yıpransın, yaşlansın. . .

19
2
yanıtYanıtla
YOLCU:

Heee, muayene ücreti kaç lira haberin var mı? Yok şunu yeme yok bunu yeme hepsi palavra kendisi lahmacunları lüpletirken yakalanınca lahmacun yenebilir diemedi mi? Hepsi reklam kitap satıyor, sizde peşine düşmüşsünüz.

yanıt0
yanıt3
Orantısız:

Öncelikleri farklı bir kere, biri bilim diğeri kilim peşinde.

17
1
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

NEBAHAT ABLA DOĞAL GÜZELLİĞİNİ ARAP SABUNUNA BORÇLU .

12
6
yanıtYanıtla
ağnemordale:

birinin yıllarca kitap okuyup dirsek çürütmesi ile diğerinin makyaj ve estetiklerle bu şekilde olmasını kimse konuşmuyor

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title