Haberler

Çanakkalespor'da Niyazi Önen Dönemi Sona Erdi

Üçüncü Lig'de mücadele ettiği 1991 yılında kapanma noktasına gelen ve anahtarları dönemin valisi Muzaffer Ecemiş'e teslim edilen Çanakkalespor'a sahip çıkan, kırmızı-beyazlı kulübü Dardanelspor adıyla şirketleştirip Süper Lig'e kadar taşıyan...

Niyazi ÖNEN 21 YIL SONRA KOLTUKTAN İNDİ

Üçüncü Lig'de mücadele ettiği 1991 yılında kapanma noktasına gelen ve anahtarları dönemin valisi Muzaffer Ecemiş'e teslim edilen Çanakkalespor'a sahip çıkan, kırmızı-beyazlı kulübü Dardanelspor adıyla şirketleştirip Süper Lig'e kadar taşıyan Niyazi Önen, 21 yıl sonra koltuktan indi. Niyazi Önen, bu sezon 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden kulübün geçtiğimiz pazar günü yapılan olağan genel kurulunda başkanlık görevini gazeteci ve ekonomist Osman Saffet Arolat'a devretti.

Türk futboluna aralarında Selçuk İnan, Mehmet Topal, Gökhan Zan, Okan Koç, Tolga Seyhan, Mehmet Yılmaz, Fevzi Elmas'ın da bulunduğu sayısız yıldızı armağan eden Dardanelspor'da başkanlığı bırakırken bir veda konuşması yapan Niyazi Önen, 21 yıl içinde kulübe 90 milyon lira para aktardım. Bu kente ise bir dönem Süper Lig heyecanı yaşattım. Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu kazandırdım. Yeni yapılandırma sürecinde artık kulüp başkanlığından çekilerek yönetimi daha kurumsal bir yapı ve dinamizmdeki yeni yönetimlere devretme kararı aldık. Bu süreçte başkanlık görevini yıllardır bizi yalnız bırakmayan, her türlü sevinç ve üzüntüde yanımızda olan gazeteci Osman Saffet Arolat'a devretmenin sevincini ve memnuniyetini yaşıyorum. Bundan böyle kulübün sportif yönetim kurulu üyesi olarak göreve devam edeceğim dedi.

Çanakkale Dardanelspor'da yeni yönetim iki farklı şekilde yapılandırıldı. Kulübün ticari ve hukuki açıdan yetkili yönetim kuruluna Osman Saffet Arolat, Erden Mısırlı, Kenan Mortan ve Suat Durak seçilirken, sportif yönetim kurulu üyeliklerine şu isimler getirildi Ahmet Tehçi, Ali Akol, Aşkın Değirmenci, Barış Harbi, Bülent Büberci, Bülent Şarlan, Celal Karakaş, Cengiz Demirel, Çağdaş Ergün, Engin Coşkun, Erdal Gezen, Erman Büyükgaga, Ertuğrul Sürgit, Fahri Coşkun, Fahri Temiz, Gökhan Bayram, Hakan Çetin, Hasan Yürükçü, Hayrettin Çetinkaya, İbrahim Ejder, İsmail Öztürk, İsmet Güneşhan, Kemal Güneşhan, Kemal Yüksel, Kenan Mortan, Mehmet Murat Öktem, Mehmet Yıldız, Niyazi Önen, Orçun Oktay, Öznur Doğangün, Timur Ay, Vedat Sezer ve Zekeriya Parlak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Topal Selçuk İnan Niyazi Önen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title