Haberler

Çanak Antenlere Yasak Geliyor

Güncelleme:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) balkon ve dış cephelerde çanak antenlerin oluşturduğu görüntü kirliliğini engellemek için bir çalışma yürüttüğünü belirten RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, yerel yöneticilerin bu çalışmaya destek vermelerini istedi.

YENİ KAMU YÖNETİMİ ANLAYIŞIYLA

Türkiye'de görsel ve işitsel medyanın tarihi hakkında bilgiler verdikten sonra RTÜK'ün kurulmasındaki amacı açıklayan Dursun, "Dünya'daki geleneklere uygun olarak Bakanlığa bağlı değil de yeni kamu yönetimi anlayışıyla, bağımsız bir otorite (RTÜK) radyo - televizyonları denetledi ve düzenledi" dedi.

ANTEN KİRLİLİĞİ KALKSIN

RTÜK'ün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile balkon ve dış cephelerde çanak antenlerin oluşturduğu görüntü kirliliğini engellemek için bir çalışma yürüttüğünü belirten Dursun, özellikle belediye başkanlarının bu konuda harekete geçmelerini de istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Davut Dursun Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

ADANALI:

ÇANAKLAR KALKSIN TABİ ÖYLE YOK BELEŞE TV İZLEMEK TÜRK TELEKOM ÖPEMİYOR TABİ MİLLETİ ATAĞA GEÇTİ

33
2
yanıtYanıtla
ZAKO:

neremize takacağız kablo uçlarını?

27
2
yanıtYanıtla
alper:

İyi bakalım bu işte kimin akrabası ne yapacak?

22
4
yanıtYanıtla
Hacı Biber:

Turksat kablo kanala geçtik, İnternetiyle beraber çok ucuza diye sevindik. Muhalif kanalları sonlarda spor programlarının aralarına serpiştirmişler. İlk 15 kanal yandaş. Vergilerimizle hepsi HD'' ye terfi etmiş maşallah hepsi sıfırlamış.

23
1
yanıtYanıtla
AYDIN:

Antenci olarak iyi para kazanacam yaşasııııınnnn düğün yapacaktım iyi oldu yavvv

15
7
yanıtYanıtla
Hayri Matkap:

Haber maber yok ortada. Görüntü kirliliğini önlemek için çalışma yapılacak. Çalışma ne? Belli değil. Çanak anten yerine kulağımızla mı çekeceğiz yayını? Belli değil. Rtük''ün görüntü kirliliğiyle ne işi olur? Belli değil. Haber bulamayınca bir şekilde dolduruyorlar buraları.

19
0
yanıtYanıtla
Ne zihniyet be:

Pahalılık, İşsizlik, artan vergiler, 3 şehit, bölünme süreci, hukukun katli. . . Dünya kadar iş var yapılacak, adamlar hala makyaj yapıyor. Sabah seyyar satıcı elma satıyor, elimdeki sigarayı görünce başladı duaya: ''Allah tirandan razı olsun, bu sigarayı yasakladı, on lira yaptı'' diyor. Yav nasıl bir zihniyettir, yasaklayıp zam yapmış dua ediyor. Avrupa da bu işi eğitim ve tedavi ile çözüyorlar, bizim elmacı acından ölür zamma sevinir.

16
2
yanıtYanıtla
realist:

Antenler olmasa sanki görünüm çok güzel.

18
0
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Devlet Yetkilileri; Çanak Antenlerin Görüntü Kirliliği için Alacağınız Önlemler Çok Güzel, TEŞEKKÜRLER. Çanak Antenler Damlarda, Asıl Görüntü Kirliliği Kaldırımları İşgallerinde. Sözüm Kaldırımları İŞGAL EDEN ESNAFLARIMIZA, Masa Sandalye, Elbiseler Dükkanları Mallarını Kaldırımlarda Satmaya Kalkıyorlar. Kaldırım İşgalleri YASAL mı? Kaldırım İşgalleri Ne Zaman Son Bulacak? Siz Hiç ENGELLİ Oldunuz mu? Engelli İnsanların normal kaldırımlarda Tekerlekli Sandalye ile Gitmesi MUCİZE iken, İşgal Edilmiş Kaldırımlar Arasından, Tekerlekli Sandalye ile Gitmesi Nasıl OLABİLİR? Sözüm Kaldırımları İşgal Ederek Görüntü Kirliliği ve Haksız Para Kazanan ESNAFLARIMIZA. . . . ALLAH Sizi Engelli Yapmasın. Sizlerin Kaldırım İşgallerinizde Yaşamak Çok ZOR. HÜKÜMET Yetkilileri, Sesimiz ve Gözümüz Olur musunuz ? ? ? Lütfen DAMLARDAKİ ÇANAK ANTENLERDEN Önce Kaldırımlardaki Görüntü Kirliliğini Engelleyin.

17
1
yanıtYanıtla
akkoyun:

Aslında İran ve kuzey köredeki gibi tüm uydu antenleri kaldıracaksın, yalnız hükümet denetimindeki tvlere yayın müsaadesi vereceksin. Böylece Türk milli takımıda kuzey kore milli takımı gibi dünya kupasını kazanabilir.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title