Haberler

Çamyar: "Uyuşturucuyla Mücadele Terörle Mücadele Gibi"

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Bugün uyuşturucu sadece Ünye’nin değil tüm dünyanın sorunudur" dedi.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Bugün uyuşturucu sadece Ünye'nin değil tüm dünyanın sorunudur" dedi.

Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ünye Kent Konseyi ve Ünye Ele Ele Derneği tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 'Bağımlı Olma, Özgür Ol' konulu konferans düzenledi.

"Uyuşturucu toplumsal bir sorundur"

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Bugün uyuşturucuyla mücadele sadece bir kurumun ya da kuruluşun sorumluluğunda değildir. Gerek birey olarak gerekse bizler kuruluşlar olarak bu mücadeleyi birlikte yürütmeliyiz. Bundan 5 yıl önce uyuşturucuyla mücadele edilmesi gerektiği konusunda her toplantımızda yanımızda kim var diye düşündüğümüzde millet olarak polis ve jandarmayı söylerdik. Ancak bugüne bakıldığında Kent Konseyimiz, El Ele Derneğimiz ve toplumumuzun bütün temsilcileri ve gençleriyle beraber olmamız hepimizin mücadele ettiğini ortaya koyuyor" diye konuştu.

"Uyuşturucuyla mücadele terörle mücadele gibidir"

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Biz bu konuda belediye olarak uyuşturucuyla mücadelede yapılacak olan tüm işler için açık çek veriyorum. Bugün uyuşturucu sadece Ünye'nin değil tüm dünyanın sorunudur. Ancak bizler bulunduğumuz yerlerden sorumluyuz. Bu iş bir ailenin sorunu da olsa aynı, yüz ailenin sorunu da olsa aynıdır. Amacımız gençlere her alanda etkili olmaktır. Yaptığımız bu çalışmaların sonucunda her mahallemizde spor kulüpleri kurarak bunu en aza indirmeye çalışıyoruz. Ünye Kent Konseyi ve Ünye Ele Ele Derneği olarak beraber yürüttüğümüz çalışmalarımıza beraber devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen konferansa ayrıca Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ünye Kaymakamlığı Yeşilay Haftası Ünye Belediyesi Ahmet Çamyar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title