Haberler

Camdaki Kız Tako kimdir? Camdaki Kız Tako karakterini kim canlandırıyor? Hamza Yazıcı kimdir?

Güncelleme:

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız izleyicilerle buluştu. Dizi izleyicilerden tam not alırken Tako karakteri merak edildi. Peki, Camdaki Kız Tako karakterini kim canlandırıyor? Hamza Yazıcı kimdir? Camdaki Kız Tako kimdir?

Diziseverlerin meraka beklediği Camdaki Kız dizisi ekrana geldi ve ilk bölümü ile heyecan yarattı. Dizinin karakterleri hakkında detaylı araştırmalar yapılırken Camdaki Kız Tako kimdir, Camdaki Kız Tako karakterini kim canlandırıyor, Hamza Yazıcı kimdir, merak edildi.

CAMDAKİ KIZ TAKO KİMDİR?

Camdaki Kız Tako karakterini Hamza Yazıcı canlandırmaktadır.

HAMZA YAZICI KİMDİR?

1992 yılının Şubat ayında dünyaya gelen başarılı oyuncu aslen Hatay Antakya doğumlu, kova burcudur, boyu ise 1.28 cm'dir. Tiyatro ve sinema oyuncusudur. BKM Mutfak oyuncularındandır. Birçok sinema filminde de rol almıştır. Halen BKM Mutfağın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmalarını sürdürüyor. Show Tv kanalında ekranlara gelen Güldür Güldür Show'da da gösterdiği performansla izleyenleri hayran bırakıyor.

Daha önce "Güldür Güldür Show" isimli komedi programında Taylan karakteri ile karşımıza çıkan Hamza yazıcı şimdilerde BKM Mutfak ekibinde yer almaktadır. Oyunculuğuyla Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyununda izleyenleri gülmekten kırıp geçirmektedir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Camdaki Kız Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title