Haberler

Büyükşehir Belediyesi, Itb Berlin Fuarı'nda Mersin'i Tanıttı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na katılarak Mersin’i tanıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na katılarak Mersin'i tanıttı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 9-13 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve 187 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kurulan 105 stant arasında Çukurova standı da yer aldı. Mersin ve Adana'nın birlikte tanıtıldığı stant, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Fuarda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin'i dünya turizmine kazandırmak için çok çalıştıklarını ifade ederken, Mersin'in sahip olduğu turizm potansiyelinin ön plana çıkarıldığı Çukurova standında, Mersin'in ören yerlerini tanıtan kitapçık, broşür ve haritalar ziyaretçilere dağıtıldı. Fuarda, Almanya ve Avrupa turizm sektörünün önde gelen şirketleri başta olmak üzere katılımcılara Mersin'in kültür ve inanç turizmindeki potansiyeli de anlatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı da misafir eden Çukurova standı beş gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Almanya Berlin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title