Haberler

Büyükçekmece'de karakola rüşvet baskınının görüntüleri aylar sonra ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de karakola rüşvet baskınında iki polis memuru gözaltına alınmıştı. Rüşvetçi polislerin gözaltına alındıkları operasyonun görüntüleri ise aylar sonra ortaya çıktı.

İstanbul Büyükçekmece'deki karakola rüşvet baskınında iki polis gözaltına alınmıştı. Operasyon anının görüntüleri aylar sonra ortaya çıktı. Görüntülerde karakol polisinin gözaltına alınmamak için ekiplere yalvardığı görüldü.

GASP BÜRO EKİPLERİNE ADETA YALVARDI

Büyükçekmece'deki polis karakolunda iki polis rüşvet alırken suçüstü yakalanmıştı. Rüşvetçi polislerin gözaltına alındıkları operasyonun görüntülerine Kanal D Haber ulaştı. Görüntülerde baskın anı ve karakol polisinin gözaltına alınmamak için gasp büro ekiplerine adeta yalvardığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (68)

Sahin:

Olay karakolda olunca haber ama tapuda belediyede olunca bahşiş oluyor

47
5
yanıtYanıtla
HAKİM:

RÜŞVET ALAN YOLSUZLUK ALAN GÖREVİ KÖTÜYE KULLANILAN GÖREVDEN DİREK ATILMALI BENCE ...AMA TABİ BALIK BAŞTAN KOKUYOR.

26
9
yanıtYanıtla
BABA:

Bu şerefsizliklere devlet bir an önce müdahale etmeli nice vatanını seven zor şartlarda geçinip polis olmak isteyen genç var böyle şerefsizler tespit edilip bu işsiz genleri işe almalı devlet

24
3
yanıtYanıtla
56:

Memur değilmi dünyayı ver doyuramazsın ah be erbakan hoca verdin bunlara okadar zamı doymaz bunlar asla doymaz nerde anarşi ayaklanma devlet görevlisi nerde tatil devlet görevlisi nerde devlet imkanlari devlet görevlisi bir şekilde memur ol yasla sırtını

10
17
yanıtYanıtla
Yörük:

Bu ülkenin ilerlemesi için Memurluk statüsü kaldırılmalı. Bu ülkeye külliyen zarar. . .

yanıt12
yanıt3
Bozbulanik:

Her memuru aynı kefeye koymayın!

yanıt5
yanıt2
Paramedik:

La hiyar ağasi neden genelleme yapiyorsun. Sen kpss ye girip atanamiyanlardansin belli kuyruk acin var. Bir iki mikrop yuzunden milleti karalama adamsan sende mesleğini yaz bakalim.

yanıt12
yanıt3
mehmet:

devlet memurlarına hakaret ettiğinin farkındamısın

yanıt3
yanıt4
Yolcu:

Tamam anladık memur değilsin.

yanıt4
yanıt1
.....:

Haklısın Yörük kardeş yorumunla bin yaşa!

yanıt1
yanıt3
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title