Haberler

Polise ihbar edilen maganda, güvenlik görevlisini darp etti! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de bir sitenin önünden geçerken silahıyla havaya ateş açan kişi, kendisini polise ihbar eden güvenlik görevlisi olduğunu sandığı bir başka güvenlik görevlisini tekme tokat dövdü. Dayak anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Büyükçekmece'de bir kişi kendisini polise ihbar eden güvenlik görevlisi olduğunu sandığı bir başka güvenlik görevlisini darp etti. Tekmeli yumruklu dayak anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ POLİSE HABER VERDİ

Olay geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Mimarsinan Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre site sakini olmayan bir kişi, aracıyla site önünden geçerken silahıyla havaya ateş etti. Sesleri duyan ve site girişinde bulunan güvenlik görevlisi ise durumu polis ekiplerine haber verdi.

Polise ihbar edilen maganda, güvenlik görevlisini darp etti! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

ŞİKAYET EDİLDİĞİNİ DUYUNCA DEHŞET SAÇTI

Durumdan haberdar olan ve şikayet edildiğini öğrenen kişi siteye tekrar geldi. Güvenlik kulübesine giden adam bir süre görevliyle konuştu. Görevli vardiya değişimi olduğunu kendisinin olaydan haberdar olmadığını, kimseyi şikayet etmediğini söylese de onu ikna edemedi. Güvenlik görevlisini saldıran adam, onu darp etmeye başladı. İki eliyle görevlinin kafasını kavrayarak savurdu. Aldığı darbeyle yere düşen görevliyi yerde yumruklamaya sürdüren adamı, çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Kimseyi dinlemeyen adam bir kez daha görevlinin yüzüne yumruk attı, tekmeler savurdu.

Polise ihbar edilen maganda, güvenlik görevlisini darp etti! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

OLAY YERİNDEN AYRILDI

Görevliyi darp eden kişi daha sonra otomobiline binerek olay yerinden ayrıldı. Karakola giderek şikayetçi olan güvenlik görevlisinin daha sonra şikayetini geri çektiği öğrenildi.

Polise ihbar edilen maganda, güvenlik görevlisini darp etti! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500

Yorumlar (143)

Arif 16:

Bir bakin güvelig kalip varmi dögüş okulune gitmiş veya silah okuluna sporda bir belge varmi yoksa büyle her önüne geleni güvenlik görevlisi diye alirsanis böyle kumtorbasina çeviriller elbet,

63
16
yanıtYanıtla
güvenlik:

senin dediğin gibiler 10 bin tl maasla calısıyor bu adam asgari ücretli

yanıt2
yanıt0
Hak Zamanı Gelince...:

Dövüş kulübüne gitse ne olacak ki, silah icat oldu mertlik bozuldu , adam silahlı bir de video da baksana adamları var etrafında , kara kuşak karateci olsan da böyle durumda etraftan uzaklaşmak en iyisi , bitmez kötüler , kötülerin cezasını Cenab-ı Allah verir , kimse sanmasın ki kötülük kazanacak , gün geçer hesap vakti çatar, işte o zaman yalvar yalvara bildiğin kadar. . .

yanıt2
yanıt0
Gs:

Kardeş sen ne boş adamsın o adamın yerinde olsan sen ne yapardın ben de güvenlik görevlisiyim şahıs silahlı güvenlikte ne bar onu geçtim polis bile bir olaya kaç ekip gidiyor belinde silahı kanunda bir ton hakkı var güvenliğin ne hakkı var aldığımız 3 kuruş para bide sizin gibi ağzı kokan mahluklarla muhattap oluyoruz

yanıt2
yanıt2
can:

su testisi su yolunda kirilir elbet bir gun aradigini bulacaktir...

74
2
yanıtYanıtla
CEM:

hiçbişey olmaz

yanıt0
yanıt0
34:

Hiç-bir sey olmaz bunlara

yanıt1
yanıt0
mahzun:

maganda da tam magandaymış ha

44
1
yanıtYanıtla
Yavuz:

Hem dayak ye hemde şikayetini geri çek, güvenlikçi hak etmiş bunu ikiside birbirinden beter olsunlar. Mafandaların Allah belasını versin bir de haklı gibi davranıyorlar.

yanıt0
yanıt0
Adalet:

Maganda değil maganda oğlu maganda

yanıt0
yanıt0
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title