Haberler

Bursastore Tır'ı Hizmete Girdi

Bursastore TIR'ı bugün Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle hizmete girdi. Üç firmanın ortaklığında kulübe kazandırılan Bursasotre TIR'ı bugün Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle hizmete girdi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törene Başka Recep Bölükbaşı, Mali Asbaşkan Kemal Güler, Altyapı ve Futbol Okullarından Sorumlu Yönetici Ali Turan, Bursastore'lardan Sorumlu Yönetici Ahmet Eraslan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Yen-Kar Torunlar Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, Türkiye'nin en büyük şehir takımı olduklarını anlatırken, şöyle dedi:

"Stadyumumuzla şu anda bulunduğumuz tesislerimizle ve diğer değerlerimizle çok güçlü kulübüz. Yönetim olarak Bursastore ile ilgili TIR'ımız olsun istemiştik. Bu TIR'ı bizlere kazandıran 3 şirket yetkililerine teşekkür ediyorum. Bursaspor için çok güzel çalışmanın şu anda açılışını yapacağız, bu gibi şeyler Bursaspor'a daha da güç katacaktır. Bursastore TIR'ımızın ilk alışverişini bugün burada biz yapacağız ve yarın da Trabzonspor maçı öncesi taraftarlarımıza hizmet verecektir." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Recep Bölükbaşı Ahmet Eraslan Kemal Güler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title