Haberler

Bursasporlu Yıldızlar Transfere İlişkin Konuştu

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncuları Fernando Belluschi ve Josue Pesqueira, takımdaki geleceklerine sezon sonu karar vereceklerini söylediler.

Bursaspor'a geldiği günden beri oynadığı futbol ile taraftarın sevgilisi haline gelen ve sözleşmesi? bu sezon bitecek olan Belluschi ile sezon başı kiralanan ve takıma büyük katkı sağlayan Josue'nin takımdaki gelecekleri herkesin merak konusu. Yönetim iki oyuncu ile yola devam etmek istediğini açıkladıktan sonra gözler Belluschi ve Josue'ye çevrildi.

BELLUSCHI: "HENÜZ ÇOK ERKEN"

Devre arası kampı için Antalya'ya giden ve hazırlıklarını burada sürdüren Bursaspor'un başarılı iki oyuncusu takımdaki geleceklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. En çok merak edilen 'sözleşme' sorusu da iki isme soruldu. Şu anda konuyla ilgili konuşmak için çok erken olduğunu söyleyen Arjantinli oyuncu Belluschi, "Önümüzde uzun bir 6 ay var. Her iki taraf için de işlerin nasıl gideceğini görmek gerekiyor. Mutlaka idari ve yönetsel kişiler ile fikir alışverişlerimiz oluyor. İşlerin nasıl gideceğine bakacağız" sözleri ile kararını sezon sonu vereceğini açıkladı.

???????????Antalya'daki kamp hakkında da konuşan iki isim, ligin ikinci yarısında Bursaspor'u bekleyen yoğun maç trafiğini hatırlattı.

Bu kampın hazırlık açısından kendilerini için son şans olduğunun altını çizen Belluschi, "Fiziksel anlamda en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Bunu fırsat olarak görüyoruz ve her şey çok iyi gidiyor" dedi.

JOSUE: "BURADA OLDUKÇA MUTLUYUM"

Porto'dan kiralanarak Bursaspor'a kazandırılan Josue ise, sezon sonunda eğer iki kulüp de anlaşırsa yeşil-beyazlı ekipte kalmak istediğini belirtti. Kararın yalnızca kendisinin elinde olmadığını söyleyen Portekizli futbolcu, "Şu anda benim elimde olsaydı Bursaspor'da kalırdım. Kulüpler arasında halledilmesi gereken konular var. İki taraf da bu transferin gerçekleşmesini isterse olur. Çünkü buraya tamamen adapte oldum. Beni sokakta gören herkesin iyi düşünceleriyle mutlu oluyorum" dedi.

Beraber forma giydiği diğer arkadaşlarının da Bursaspor'da mutlu olduklarını söyleyen Josue, sezon sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yapacağını açıkladı ve "Taraftarlarımız bizler için gerçekten çok önemli. Nereye gidersek gidelim her zaman yanımızdalar. Hepsinden önce kulüpteki çalışma ortamımız çok iyi. Takım içindeki arkadaşlık ve dostluğumuz benim açımdan bir adım daha öne geçiyor" sözleri ile takımdaki güzel havayı aktardı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fernando Belluschi Bursaspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title