Haberler

Bursaspor'un 50. Genel Kurulu Başladı

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim ibra edilirken, kulübün 43 milyon lira borcu olduğu açıklandı.

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim ibra edilirken, kulübün 43 milyon lira borcu olduğu açıklandı.

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan'ın yarıştığı kongreye, Divan Kurulu'nun aldığı karar gereği her üyeye salon girişinde bileklik takıldı. Bilekliği olmayan üyeler salona alınmazken, Erkan Körüstan'ın kongreye katılmadığı görüldü. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'nın konuşması ile başlayan kongrede mevcut yönetim kurulu üyesi İlyas Kocaefe faaliyet ve mali raporu okudu. Yönetim kurulu üyesi İlyas Maden ise denetim raporunu sundu. Bursaspor'un borcunun 43 milyon 255 bin lira olduğu ifade edildi. Tartışmaların yaşandığı ibra sırasında yönetimin ibra edilmediğini savunan kongre üyeleri oyların tek tek sayılmasını istedi. Bu sırada mevcut yönetim kurulu üyeleri ile bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. İkinci Başkan Rıdvan Şen ile bazı taraftarlar tartıştı. Yapılan oylama neticesinde Erkan Körüstan yönetimi oy çokluğu ile ibra edildi.

Kongrede ayrıca, aidat ödemelerini zamanında yapmadıkları için tüzük gereği üyelikleri askıya alınan 89 üyenin dernek üyeliği oy birliği ile düşürüldü. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Erkan Körüstan Mesut Mestan Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title