Haberler

Bursaspor-Medical Park Antalyaspor Maçına Doğru

Spor Toto Süper Lig'de,17 Ekim'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Medical Park Antalyaspor müsabakasının biletleri 14 Ekim Çarşamba günü satışa çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'de,17 Ekim'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor- Medical Park Antalyaspor müsabakasının biletleri 14 Ekim Çarşamba günü satışa çıkacak.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, biletler Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Gişesi, Merinos Stadyumu kombine ve bilet satış noktası, "www.passo.com.tr" web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay noktalarında satışa sunulacak.

Bilet fiyatları, VIP A-B Tribünü 200, Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü 100, Maraton Tribünü 40, Kapalı Kale Arkası Tribünü 20, Açık Kale Arkası Tribünü 10, Misafir Tribünü 10 lira olarak belirlendi.

Bursaspor ile Eskişehirspor arasında 29 Eylül'de yapılan maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği ceza gereği bu karşılaşmayı Kapalı Kale Arkası Tribünü'nde izleyen taraftarların kartlarına, Medical Park Antalyaspor maçı için yükleme yapılmayacak.

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title