Haberler

Bursaspor'da İlhan Uslu Adaylık Dilekçesini Sundu

Bursaspor'da 7 Haziran tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan İlhan Uslu, resmi dilekçesini sundu.

Bursaspor'da 7 Haziran tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan İlhan Uslu, resmi dilekçesini sundu.

Yeşil-beyazlı kulüpte başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı sebebiyle 7 Haziran tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan İlhan Uslu, resmi başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'ya sundu.

Adaylık dilekçesini sunduktan sonra açıklamalarda bulunan Uslu, "Bursaspor Kulübü başkanlığına adaylık dilekçemizi divan kurulunu başkanına verdik. İnşallah Bursaspor ve bizler için hayırlı olur. İyi projelerimiz var. İyi bir ekibimiz var. Genel sekreterlik yapıyoruz kulüpte. İyi şeyler yapabileceğimize inanıyoruz. Hikmet Karaman hocamız çalışıyoruz. Hikmet Karaman ile çalışacağımızı deklare ettik. Elimizde doneler var. O doneleri ayın 18'inden sonra hayata geçireceğiz" dedi.

Başkanlık için adaylığını sunan diğer isimleri de değerlendiren Uslu, "Hepsi Bursasporlu arkadaşlarımız. Biri başkanlık yapmış, daha önce yönetim kurulunda yer almış iki arkadaşımız da var. Mesut bey ile de bir süre çalıştık. Bursaspor'a faydalı olabileceklerine inanıyorum. Sadece şanslar değişecektir. Kurumsal yapıyı oluşturduğumuz takdirde başkan sadece irade ve idare konusunda kalacak. Fazla değişiklik olacağını zannetmiyorum. Yönetim listemizi şu an için oluşturduk ama ayın 5'inde bir liste vermemiz gerekiyor. 5'ine kadar değişiklikte olabilir. Pek zannetmiyorum değişikli olabileceğini ama son güne kadar bazı eklentilerde olabilir" diye konuştu.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ise, kongrede fazla adayın çıkmasının Bursaspor'un sahiplenmesi açısından sevindirici olduğunu belirterek, "İlerleyen saatlerde birkaç adayımız daha çıkabilir. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Bursaspor'un tüzüğünün de değişmesi lazım. İlerleyen dönemlerde acil bir tüzük kongresine ihtiyaç var. Yeni seçilecek başkan ve yönetimine de bunu şimdiden duyurmuş olalım" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

ibrahim yazıcı ilhan uslu Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title