Haberler

Bursaspor'da Görev Dağılımı Yapıldı

Bursaspor Kulübü'nde Yeni Yönetim Kurulu, Bu Akşam İlk Toplantısını Atatürk Stadı'nda Gerçekleştirdi ve Görev Dağılımı Yaptı.

Bursaspor Kulübü'nde yeni yönetim kurulu, bu akşam ilk toplantısını Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdi ve görev dağılımı yaptı.

Ali Karasu başkanlığındaki yönetim kurulunda, görev dağılımı şöyle oluştu:

"Osman Çelik (2. Başkan), Ekrem Senal (Teknik Asbaşkan), Kani Kudu (Genel Sekreter), Tarık Gökçen (Mali Asbaşkan), Aziz Demirkakan (İdari Asbaşkan), Levent Yavaş (Taraftarlardan Sorumlu Yönetici), Necmettin Kocaman (Altyapı Sorumlusu), Miraç Şimşek (Futbol Okulu Sorumlusu), Zekeriya Ünaldı (Federasyon Temsilcisi), Nihat Akınoğlu (Proje Pazarlama ve Reklam Sorumlusu), Kamil Dalkıç (Tesisler Sorumlusu), Mehmet Tahir Evran (Dış İlişkiler Sorumlusu), Turgut Özkan (Hukuk İşleri Sorumlusu) ve Emir Cemal

Beşkardeş (Amatör Şubeler Sorumlusu)."

Bu arada, Bursaspor'da basın sözcülüğü görevini, 2. Başkan Osman Çelik ve Teknik Asbaşkan Ekrem Senal'ın yapacağı bildirildi.

(EV-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title