Haberler

Bursalı İşadamı Budapeşte Maratonu'nda Btso'yu Temsil Etti

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meslek Komitesi Üyesi Enver Koç, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen 31'inci Budapeşte Maratonu'nda Bursa'yı ve BTSO'yu temsil etti.

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meslek Komitesi Üyesi Enver Koç, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen 31'inci Budapeşte Maratonu'nda Bursa'yı ve BTSO'yu temsil etti.

Tekstil sektöründe uzun yıllardır esnaflık yapan Enver Koç, ticari alandaki başarısını sporda da göstermeye devam ediyor. Sporu her zaman hayatının odak noktasında tutan Enver Koç, son olarak Macaristan'da bu yıl 31'incisi düzenlenen Budapeşte Maratonu'nda ter döktü. Enver Koç, 42 kilometrelik parkuru 4 saat 20 dakikada tamamlamayı başardı.

EN BÜYÜK ÖDÜLÜM

Bursalı işadamı Enver Koç, yaklaşık 13 yıl önce Kültürpark'ta karşılaştığı profesyonel iki sporcunun tavsiyesi üzerine spora başladığını söyledi. Enver Koç, "13 yıldır 120'ye yakın koşu müsabakasına katılarak, 120'ye yakın madalya ve çok sayıda kupa kazandım. Ama benim için en büyük ödül ise spor sayesinde sigaradan kurtulmak oldu. Sağlıklı yaşam istiyorsanız, mutlaka spordan uzak kalmayın" dedi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Macaristan Enver Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title