Haberler

Bursa'nın Son 25 Yılına Damga Vuran Belediye Başkanlarına Ödül

Bursalı muhtarlar, 25 yılda Bursa’ya değer katan seçilmişleri buluşturdu.

Bursalı muhtarlar, 25 yılda Bursa'ya değer katan seçilmişleri buluşturdu. Son 25 yılda Bursa'ya hizmet eden belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi.

Bursa Muhtarlar Derneği ve Yedincişehir Enstitüsü ortaklığıyla "26 Mart 1989'dan 26 Mart 2014'e" başlığı ile hazırlanan buluşmada, 25 yılda Bursa'ya değer katan belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri buluştu. Almira Otel'deki buluşmaya Bursa'ya hizmet etmiş eski belediye başkanlarından Erdem Saker, Mustafa Eroğlu, Ekrem Barışık ve merhum Teoman Özalp'ın eşi Ülkü Özalp ile Osmangazi Belediyesi kurucu başkanı Erhan Keleşoğlu katıldı. Programa ayrıca eski bakan ve milletvekilleri de katıldı.

Bursa'ya hizmet etmiş belediye başkanları ve meclis üyelerine birer Bacıbey heykeli hediye edilirken, ayrıca 25. Yıl pastası kesildi.

Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı E. Nedim Serbestol, 25 senedir belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapmış insanları bir araya getirmek istediklerini söyledi.

Yedincişehir Enstitüsü Başkanı Mutlu Çınar ise, Bursa'nın mahalli seçimlerde Türkiye'nin genel siyasetine yön veren ilginç bir şehir olduğunu belirterek, "Bursa'nın son çeyrek asrında şehre hizmet eden insanları bir araya getirmek istedik. Bir araya getirirken de onlara birer teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Ancak onlar o kadar teşekkür plaketi aldılar ki, bu plaket biraz farklı olsun istedik. Kendilerine birer Bacıbey heykeli hediye ettik" dedi.

Ödül alan belediye başkanları da, Bursa'ya hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söylediler. Törene katılamayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ödülünü Başkan vekili Atilla Ödünç alırken, bir önceki dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapan Hikmet Şahin'in ödülünün ise ailesine verileceği kaydedildi. Program, eski belediye başkanları ve Bursa siyasetine yön verenlerin toplu halde 25. Yıl pastasını kemesi ile tamamlandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

osmangazi belediyesi mustafa eroğlu teoman özalp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title