Haberler

Bursa Kent Konseyi Başkanı Çepni kadınlar gününü kutladı

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri ile buluştu. Üyelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Çepni, kadınlara karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen etkinliğe Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcıları Mehmet Necati Şahin ve Lütfi Taşcı, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, sivil toplum temsilcileri, kadın meclisi üyeleri ve Yerel Gündem Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, gerçekten anlamlı bir günde bir araya geldiklerini söyledi. Kadın meclisi üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çepni, "Bursa Kent Konseyi çatısı altında güçlü bir Kadın Meclisimiz var. Türkiye'ye örnek çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Kadınlarımızın her biri aslında birer emekçidir. Çalışan kadınlardan evinde anne olan kadınlara kadar. Biz kadınlarımızı önce annemiz olarak tanıdık. Varlıkları ile bize çok şey kattılar. Daha sonra eşlerimizle beraber kadının gücünü tanıma fırsatımız oldu. Kendileri ile hayatımızı paylaştık. Hepimiz bu hayatın birer parçasıyız. Bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Allah'ta, Kuran-ı Kerim'inde de böyle ifade ediyor, 'Bizler sizleri eş olasanız diye yarattık'. Gerçek manada kimsenin birbirine üstünlüğü asla yok. Hiçbir kulun yok zaten. İnsanlar yaptıklarıyla değer buluyorlar" dedi. Toplumun ve ailenin temel direği olan kadınların ´8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutlayan Çepni, kadınların gerçek değerinin anlaşıldığı bir dünya dileğiyle mutlu ve huzur dolu bir yaşam sürmelerini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ise, Türk toplumunun ayrı bir özelliği olduğunu ve güçlü aile yapısında kadınların rolünün çok büyük olduğunu söyledi. Sarıbıyık, desteklerinden ötürü Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Çepni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title