Haberler

Bursa: Ev Dekorasyonuna 'Demor' İmzası…

Burkay Tekstil, 'Demor' Markası ile 40 Ülkeye İhraç Ettiği Perdeden Döşemeliğe, Ev Tekstili Ürünlerini Demor Home Mağazalar Zinciri ile İç Piyasaya Sunacak. Ev Dekorasyonu Anlayışına Farklı Bir Tarz Getirecek 'Demor Home Mağazalarının İlki Bursa'da Çekirge Caddesinde Açıldı.

Burkay Tekstil, 'Demor' markası ile 40 ülkeye ihraç ettiği perdeden döşemeliğe, ev tekstili ürünlerini Demor Home mağazalar zinciri ile iç piyasaya sunacak. Ev dekorasyonu anlayışına farklı bir tarz getirecek 'Demor Home mağazalarının ilki Bursa'da Çekirge caddesinde açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mahmut İnan, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, BTSO Meclis Başkan Vekili Osman Arıcı, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Bilge ve Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ile çok sayıda seçkin davetli katıldığı açılışta, yeni modeller de beğeniye sunuldu. İbrahim, Ahmet ve Mehmet Burkay kardeşlerin 32 yıllık çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Demor Home, ev dekorasyonuyla ilgili her tür mimari tarza hitap edecek şekilde tasarlandı.

Burkay Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 'Mağazalarımızda binin üzerindeki ürün çeşidimizle Bursalılara ev tekstilinden mobilyaya ve dekorasyon aksesuarlarına kadar geniş bir yelpaze ile hizmet vereceğiz. En iyi tasarımı, en kaliteli ürünü en uygun fiyatla sunma hedefindeyiz' dedi.

Demor Home'un mağaza sayısını 2007 yılında 30'a çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Burkay Büyük Mağazacılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, benzerlerinden çok farklı bir konseptte, ürün alternatifleri, fiyat ve kalite standardı ile her zevke hitap edecek geniş seçenekleri bir arada bulabilme imkânı sağlayacak Demor Home'un önümüzdeki 5 yılda Türkiye genelinde 100 mağazaya ulaşmasını hedeflediklerini belirtti.

Açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Bursalılara kaliteli ve modern bir hizmet sunan Burkay Mağazacılık A.Ş. yöneticilerini tebrik etti. Demor Home'un Bursalıların ev tekstil ve dekorasyon alışverişlerinde vazgeçemeyeceği bir mekan olacağını söyleyen Şahin, ' Bu mağazanın hayata geçmesinde emeği olan herkesi kutluyorum. Gerçekten ev teksil ve dekorasyonu konusunda seçenek olarak çok geniş bir ürün yelpazesine sahip' dedi.

Mağazayı Burkay kardeşler ile birlikte gezen Başkan Şahin, Demor Home mağazasından alışveriş yaptı.

(İRF-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title