Haberler

Bursa Eski Emniyet Müdürü'nün Fetö Duruşması'na Başlandı

Bursa eski Emniyet Müdürü'nün FETÖ duruşması'na başlandıBURSA'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan Bursa eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim eski Müdürü Atilla Gülsar ve İl Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam'ın da aralarında bulunduğu 5'i tutuklu toplam...

Bursa eski Emniyet Müdürü'nün FETÖ duruşması'na başlandı

BURSA'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan Bursa eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim eski Müdürü Atilla Gülsar ve İl Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam'ın da aralarında bulunduğu 5'i tutuklu toplam 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti, geç başlayan duruşmada iddianameyi okuduktan sonra yargılamayı yarına ertelendi.

Başarısız darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim eski MÜdürü Atilla Gülsar ve Bursa Vergi Dairesi eski Başkanı İİbrahim Saydam'ın da aralarında bulunduğu bir çok sanık gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan Kahya, Gülsar, Saydam'ın yanı sıra Faruk Öztürk, Yusuf Ziya Leventoğlu tutuklandı. Savcılık soruşturması sonunda tutuklu sanıkların yanı sıra Kemal Bayraktar, Ahmet Münir Acar ve Yüksel Yaşar hakkında Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'silahlı terör örgütü kurma veya yönetme', 'silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'örgüte finansman sağlamak' suçundan 35'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıkların yargılanmasına bugün başlandı. Ali Osman Kahya, Atilla Gülsar ve İbrahim Saydam Kocaeli Kandıra T Tıpı Cezaevi'nden getirilirken Faruk Öztürk ve Yusuf Ziya Leventoğlu ise Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi'nden geniş güvenlik önlemleri altında getirildiler.

Sanıkların yargılanmasına bugün saat 20.00'de başlandı. Mahkeme heyeti,kimlik tesbiti iddianamenin okunmasından sonra duruşmayı yarına erteledi.

Bursa E Tipi Cezaevi'ne getirilen sanıklar yarın yapılacak duruşmada hazır bulundurulacaklar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atilla Gülsar Osman Kahya Ali İl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title