Haberler

Bursa'da PTT şubesinde silahlı soygun kameralara yansıdı

Güncelleme:

Olay, saat 9.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi'ndeki PTT şubesinde meydana geldi. Kapüşonlu giysileriyle kendilerini gizleyen ve henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi, PTT şubesine girdi. Vezneye yönelen 2 şüphelinden biri belindeki tabancayı çıkartarak görevliden kasadaki paraları istedi.

8 BİN LİRAYI ALARAK KAÇTILAR

Kasada bulunan 8 bin TL'yi alan 2 şüpheli olay yerinden koşarak uzaklaştı. Görevlilerin durumu bildirmesi üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede bulunan çok sayıda güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

SOYGUN ANI KAMERADA

Bursa'da 2 şüphelinin girdikleri PTT şubesinde personeli silahla tehdit edip, veznedeki yaklaşık 8 bin TL'yi alıp kaçtıkları soygun, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 2 soyguncu içeri giriyor. Veznedarlara silah doğrultan 2 şüpheli, paraları alıp, koşarak, kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PTT Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

mereto:

maskesi var kımse onu tanımaz ve cinayetlerde maske takar ve işler kımse onu tanımaz. Maske devlet güvenliği için tehlike

0
0
yanıtYanıtla
SAÇMALIK:

İnsanlar 8 bin tl için neler yapıyor.

0
0
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

8 bin için yıllarca hapis yatacak. İllaki yakalanacaklar. Her yerde kamera ve istihbarat var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title