Haberler

Bursa'da Beyaz Zambaklı İşletmeler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tarafından gıda hijyenine ve kalitesine önem veren 105 firmaya güvenilirliği temsil eden 'Beyaz Zambak' bayrağı ve belgesi dağıtıldı.

Tüketicilerin gıda temini, kullanımı ve hizmet alımında istenen düzeyde bilgi sahibi olmaları amacıyla başlatılan 'Beyaz Zambak Projesi'nde yedinci teslim töreni yapıldı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi Başkanlık Salonu'ndaki (Merinos AKKM) törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Diversey Satış Direktörü Murat Karaben, Diversey Bölge Müdürü Adem Levent Baştuğ ve 'Beyaz Zambak' bayrağı ve belgesi almaya hak kazanan 105 firmanın temsilcisi katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse, Bursa'daki gıda firmalarının hizmet kalitesine ve hijyene önem vermelerini teşvik etmek amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Diversey firması tarafından 2005 yılından beri Beyaz Zambak Projesi'nin yürütüldüğünü söyledi. Proje kapsamında hammaddeyi alıp işleyen ve tüketiciye sunan fast-food, restoran, lokanta ve pastanelere öncelik verildiğini belirten Köse, talepler doğrultusunda kasapların ve fırınlarında proje kapsamına dahil edildiğini anlattı. Sertifika alan işletmelerin 6 aylık periyotlarda habersiz olarak kontrol edildiğini dile getiren Köse, hijyen standartlarını devam ettirmeyen işletmelerin sertifikalarının da alındığını sözlerine ekledi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, toplumsal bir kuruluş olan Bursa Kent Konseyi'nin, Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'de önemli bir konuma geldiğini söyledi. Türkiye'ye örnek çalışmalar gerçekleştirdiklerini, tüm sivil toplum kuruluşlarına önderlik yaptıklarını ifade eden Çepni, "5 meclisimiz, 30 çalışma grubumuz ve binlerce gönüllümüzle ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kentte yaşamak fazladan sorumluluklar yüklüyor. Bu bilinçle 'Beyaz Zambak' gibi halka faydalı projeler geliştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi olarak Diversey firmasıyla birlikte bu projeyi önemsiyoruz. Çünkü görevimizin bilincindeyiz. Halkın gıdaya güvenilir ve sağlıklı bir şekilde ulaşmasını arzuluyoruz. Tüm firmaları, Bursa Kent Konseyi'ne gelerek 'Beyaz Zambak' projesine müracaat etmeye davet ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından 105 firmaya 'Beyaz Zambak' belgesi ve bayrağı teslim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hasan Çepni Şükrü Köse Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title