Haberler

Bursa'da Ailenin Korunmasına Yönelik Çalışmalar

Bursa Vali Yardımcısı Hasan Ersan, ailenin korunmasına ve aile içi şiddetin önlenmesine katkıda bulunan 18 kişiye teşekkür belgesi verdi.

Vali Yardımcısı Ersan, aile içi şiddetin önlenmesine katkı sağlayan 'Aile İçi Şiddet Sorunu ve Çözüm Önerileri' isimli 10 dakikalık bir filmde rol alan ve Bursa Valiliği Kadının Statüsü Birimi Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Komisyonu'nda çalışmalarını sürdüren toplam 18 kişiye, ailenin korunmasına yönelik gösterdikleri çabalardan dolayı birer teşekkür belgesi verdi.

Kadının Statüsü Birimi Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Komisyonu'nun gayesinin hayatın hemen hemen her alanında yoğun olarak yaşanmakta olan fiziksel şiddet ve bu şiddeti oluşturan psikolojik şiddetin farkındalığını artırmak, şiddete başvurmadan çatışmaları çözme yöntemlerini ortaya koymak, şiddetin tüm aile fertleri üzerindeki yıkıcı ve kalıcı etkilerini ortaya koymak, şiddeti ortadan kaldırmaya katkıda bulunmak olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ersan, toplumun tüm kesimlerini iyi-güçlü bir aile oluşumuna katkıda bulunarak şiddete son vermeye çağırdı.

Bu arada Birey Dergisi Dersaneleri'nin, ailenin korunmasına yönelik çalışmalar yapan Bursa Valiliği Kadının Statüsü Birimi'nin tüm çalışmalarına 1 yıl boyunca sponsor olacağı ve sponsorluğa ilişkin protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağı bildirildi.

(EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title